Home Πετρούπολη ΤΡΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΡΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΤΡΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

0
0

Τρεις Πετρουπολιώτες είναι υποψήφιοι βουλευτές στο Δυτικό Τομέα Αθηνών με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας. Πρόκειται για τους Κοντό Δημήτριο, Τσέκου Τασία και Τσομπανόγλου Άννα.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣ

Ο Κοντός Δημήτριος γεννήθηκε στο Περιστέρι, είναι καθηγητής Φυσικής, κατοικεί στην Πετρούπολη και είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Είναι πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Πετρούπολης και του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής.

Επίσης είναι αντιπρόεδρος ΔΣ συλλόγου Οικογενειών με τρία παιδιά Δυτικής Αθήνας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της αντίστοιχης Ομοσπονδίας (ΟΠΟΤΤΕ).

Συμμετέχει στο κίνημα υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας και του δικαιώματος στο ρεύμα, το νερό, και λαϊκά αγαθά για κάθε σπίτι, ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Συμμετέχει στον αγώνα για την απομάκρυνση της Χωματερής της Φυλής και την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του Ποικίλου Όρους ενάντια στους καταπατητές.

Είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας.

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΕΚΟΥ

Η Τσέκου Αναστασία είναι μεγαλωμένη στην Αμαλιάδα Ηλείας, με καταγωγή και από τους δύο γονείς από Δάρα Τρίπολης και είναι συνταξιούχος. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Φράγκο και μητέρα τριών παιδιών του Παναγιώτη, του Βασίλη και του Ορέστη. Κατοικεί στην Πετρούπολη εδώ και 32 χρόνια.

Ασχολήθηκε χρόνια με το γονεϊκό κίνημα και ήταν πρόεδρος του 4ου Γυμνασίου, αντιπρόεδρος του 2ου και 3ου Λυκείου και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων.

Εχει διατελέσει και αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ Πετρούπολης.

Είναι ενεργό μέλος σε όλες τις κινητοποιήσεις του δήμου για όλα τα μεγάλα και μικρά ζητήματα όπως το Ποικίλο και η Χωματερή.

Τέλος ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πετρούπολης το 2010, 2014 και 2019.

 

 

ΑΝΝΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Η Τσομπανόγλου Άννα γεννήθηκε και κατοικεί στην Πετρούπολη. Είναι παντρεμένη με το δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της ΡΑΚ Νίκο Σακούτη και έχουν δύο παιδιά. Από το 1990 έως το 2000 εργάστηκε στο χώρο της εστίασης και υπήρξε μέλος του Σωματείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων.  Ασχολήθηκε ενεργά με το γονεϊκό κίνημα και διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πετρούπολης και του 1ου Λυκείου Πετρούπολης. Από 18 χρονών συμμετέχει ενεργά στους κινηματικούς και εργατικούς αγώνες της Αριστεράς. Είναι ιδρυτικό μέλος της Λαϊκής Ενότητας.

 

ΑΚΟΜΗ 8 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές στη Δυτική Αθήνα της Λαϊκής Ενότητας είναι:Οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές στη Δυτική Αθήνα της Λαϊκής Ενότητας είναι:

ΑΛΕΞΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αδαμάντιου
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του Βασιλείου
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Παναγιώτη
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Αντωνίου
ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ του Αναστασίου
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη
ΤΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου