Home Σπορ Τσίμπησε βαθμό ο Άρης 1-1 εκτός με Χαραυγιακό
Τσίμπησε βαθμό ο Άρης 1-1 εκτός με Χαραυγιακό

Τσίμπησε βαθμό ο Άρης 1-1 εκτός με Χαραυγιακό

0
0

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Ηλιούπολη ο Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Χαραυγιακό.

Στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής ο Άρης Πετρούπολης είναι αυτός που νιώθει ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας.Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράμμου, το οποίο κέρδισε ο Κουντουριώτης από ανατροπή του γκολκίπερ Τζαφάι. Τρία λεπτά μετά ο Θανόπουλος

απείλησε με ένα διαγώνιο σουτ, το οποίο πέρασε άουτ, με τον Χαραυγιακό να έχει δοκάρι στο 39’ με τον Τουγουντζόγλου.

Στην επανάληψη, ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά, εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και έφτασε στο 1-1 στο 48’ με ωραία ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα του Κυριαζή, έπειτα από βολέ του Τζαφάι! Πέντε λεπτά αργότερα, ο Θανόπουλος από αριστερά έκανε μία υπέροχη κίνηση, γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Ζούκας μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα έπιασε αέρα. Στη συνέχεια ο Χαραυγιακός ήταν ανώτερος, απείλησε με δύο μακρινά σουτ του Τουγούντζογλου και ένα φάουλ του Κασσιανού, χωρίς ωστόσο να πετύχει το νικητήριο τέρμα.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Βακερλής Ευστ., Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Βακερλής Π., Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας, Καλλιμάνης, Νομικός (79′ Βούζας), Κουντουριώτης (83′ Φερεντίνος).
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Τζαφάι, Λάππα, Φιλίππου (6′ λ.τρ. Παναγιωτίδης), Παπαπαναγιώτου, Λάλα, Νίκολι (66′ Γαλανόπουλος), Κυριαζής (77′ λ.τρ. Ζουζουλής), Μακρίδης, Ζούκας, Θανόπουλος, Τσάτσα (61′ Ζήκος).