Home Δυτική αθήνα ΤΥΦΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ
ΤΥΦΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ

ΤΥΦΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ

0
0

ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΆΡΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟΥ

 

 

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν δύο μαθητές Γυμνασίου, ηλικίας 14 ετών όταν δέχθηκαν επίθεση, μέσα στο πάρκο του Μπαρουτάδικου, από ομάδα 15 νεαρών στο Αιγάλεω.

 

Οι δύο μαθητές, ξυλοκοπήθηκαν μέχρι λιποθυμίας για να τους πάρουν τα κινητά και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Τα δύο παιδιά περίπου στις 20:00 και ενώ επέστρεφαν από το φροντιστήριο μέσα από το πάρκο του Μπαρουτάδικου.

Εκεί περικυκλώθηκαν από μία ομάδα με μηχανάκια και νεαρούς με κράνη οι οποίοι άρχισαν να τους χτυπούν με σιδερογροθιές και ξύλα.

Ο ένας μαθητής έμεινε λιπόθυμος με πολλά κατάγματα, και στον δεύτερο έσπασαν το σαγόνι και τα πλευρά του, ενώ παιδιά που την ίδια ώρα περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν, μάταια, να τους σταματήσουν.

Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές και τη φασαρία φώναξαν την αστυνομία, ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ φέρεται οι δράστες να ήταν οπαδοί ομάδας οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι σε άλλον οπαδό, ο οποίος όμως δεν έκανε ποτέ την «εμφάνισή» του.  Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

 

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ενός νεαρού, όπως τη μετέφερε η μητέρα του «τους περικύκλωσαν 20-25 άτομα που φορούσαν μάσκες, χωρίς λόγο, άρχισαν να ρίχνουν σφαλιάρες στον γιο μου και συνέχισαν με το άλλο παιδί, που το χτύπησαν σε όλο το σώμα και το πρόσωπο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί». Πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ των παιδιών και της ομάδας που τους επιτέθηκε. «Μιλάμε για μαθητές γυμνασίου, τα άλλα άτομα ήταν τουλάχιστον 20-25, μπορεί και 30 χρονών και πλήρως εξοπλισμένοι, είχαν λοστούς και καδρόνια» και κατέληξε λέγοντας ότι «πρέπει να αστυνομευθεί ο χώρος, κυκλοφορούν συνέχεια παιδιά και γονείς. Δεν θέλω να μάθει ο γιος μου να φοβάται. Να μην ζήσει άλλο παιδί ή γονιός αυτό που ζήσαμε εμείς».