Home Σπορ ΦΡΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.
ΦΡΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.

ΦΡΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.

0
0

ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ

Ο Ήφαιστος, η Αγία Ελεούσα και ο Φοίνικας Περιστερίου πήραν τρίποντα κόντρα σε Καματερό και Αθηναΐδα, ενώ Χαϊδάρι, Θρίαμβος Χαϊδ., και ΑΟ Περιστερίου έφεραν ισοπαλίες.

 

Η ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ «ΦΡΕΝΑΡΕ» ΜΕ 5-3 ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Τεράστια νίκη σημείωσε η Αγία Ελεούσα στο ντέρμπι με το Καματερό με σκορ 5-3. Μία νίκη που ήρθε μετά από διπλή ανατροπή και είχε πολλαπλά οφέλη για τους γηπεδούχους.
Πρώτον σταμάτησε το αήττητο σερί 10 αγωνιστικών των πρωτοπόρων και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς και πλέον μπήκε δυναμικά στην υπόθεση της ανόδου.
Το Καματερό αν και προηγήθηκε δύο φορές γνώρισε για δεύτερη φορά την ήττα από την Αγ. Ελεούσα που αναδεικνύεται σε κακό της δαίμονα.
Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Δημητρόπουλου. Στο 27’ η Αγία Ελεούσα αντέδρασε και ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Κακαβά.
Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ανατροπή εντός της περιοχής του Κολοκοτρώνη από τον Παπαδόπουλο, την οποία ο διαιτητής έδωσε εκτός. Στο 33’ ο Ηλιαδάκης με αυτογκόλ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιργιώτη έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Ρούσσος ισοφάρισε σε 2-2 στο 34’ με διαγώνιο σουτ.
Στο 42′ ο Κακαβάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε το προβάδισμα στην Αγία Ελεούσαμε πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιαννόπουλος μόλις στο 48’ έδωσε αέρα δύο γκολ στην ομάδα του (4-2). Το Καματερό μείωσε δύο λεπτά αργότερα (50’) με τον Κολοκοτρώνη, αλλά αυτό δεν έφτασε για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 79’ ο Ηλιαδάκης με πέναλτι (ανατροπή του Γιαννόπουλου από τον Χατζίτσε) σημείωσε το τελικό 5-3.

Η Αγ. Ελεούσα μετά από 18 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς (11-2-5, 43-22 γκ.), ενώ το Καματερό υποχώρησε στη 2η θέση με 41 βαθμούς (ισοβαθμία με Λυκόβρυση), (13-2-3, 44-18 γκ.)

ΑΓΙΑ ΕΛΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσολάκος (83΄ Αδαμίδης), Χατζημιχάλης, Λάππας, Κακαβάς (89΄ Αγουρίδης), Ηλιαδάκης, Σιδέρης (79΄ Μπάκας), Γιαννόπουλος (86΄ Πέρλεσι), Ρούσσος

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Τζόι, Παπαιωάννου, Ανδριτσόπουλος, Χατζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Δημητρόπουλος (53΄ Παναγιωτόπουλος), Τσιργιώτης (79΄ Αγγελόπουλος), Κολοκοτρώνης (63΄ Τσαγκάρης), Πετανάι, Κανακάρης.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ, 1-0 ΤΗ ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Ηφαιστος Περιστερίου, που στην εκπνοή του αγώνα επικράτησε με 1-0 επί της Διάνας Ηλιούπολης.
Ετσι, έφτασε τους 22 βαθμούς, ενώ η Διάνα έμεινε στους 32.
Το ματς ήταν μέτριο με λίγες φάσεις, με τον Ηφαιστο να έχει τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 41′ όταν κλέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μπότης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Κόρρα. Τελικά στο 90+3′ μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή ο Τσέλεγκερ που αποδείχτηκε “χρυσή αλλαγή” από κοντά έκανε το 1-0.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Θανάσουλας, Λεβέντης, Σφίχτης, Φειδαίος, Ντάτσι, Βελλιανίτης, Μπότης (74′ Τσέλεγκερ), Ζαφειράτος (90+2′ Μπιρμπίλης), Νησαριώτης, Μαστρογιάννης (77′ Κυριακόπουλος), Καλκανάκος (64′ Ρούσσος).

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Ζιώβας, Χύσα, Χριστόπουλος, Γιαννουλάκης (58′ λ.τ. Νίκολι), Καλουδιώτης, Καλλέργης (72′ λ.τ. Ντζαβίδας), Βλάχος (57′ Μπαλαφούτης Χ.), Κετσετζόγλου, Αναστασίου, Κουτρούλης (87′ Μπαλαφούτης Α.).

 

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2-2

Σε ένα ματς που στο φινάλε έσπασαν καρδιές, Χα’ι’δάρι και Χαλάνδρι ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.
Ετσι οι τυπικά γηπεδούχοι (το ματς έγινε στην Πετρούπολη) έφτασαν τους 34, ενώ το Χαλάνδρι πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό φτάνοντας τους 18.
Το Χαλάνδρι προηγήθηκε στο 3΄με αυτογκόλ του Μηλιώνη. Ο Χριστούλης στο 68′ ισοφάρισε σε 1-1, και ο Κοπανάς στο 85′ έδωσετο προβάδισμα στο Χαϊδάρι με 2-1. Στο 90+2′ ο Κατσιούλης ισοφάρισε σε 2-2.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πλουμάτος (61′ Κοτσολάκος), Ανταλής, Μηλιώνης, Κλουβάτος, Καμπεράϊ (38′ Κοπανάς), Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγεώργος, Μουρεζίνης (90′ Γαλάνης), Τσιρκινίδης.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μολφέσης, Καρώνης, Λάμπρου (78′ Θύμιος), Δαρδαμάνης, Δημόπουλος, Γεωργαμλής, Λουκάς, Νησιωτάκης, Μουρούτης(90+3′ Γούλας), Κατσιούλης, Κανέλλος (88′ Δράκος).

 

ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 1-1 ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς μεταξύ της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και του Θρίαμβου Χαϊδαρίου, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι αλλά να μη μπορούν τελικά να πάρουν τη νίκη.
Ετσι η Δάφνη έχει πλέον 12 βαθμούς και ο Θρίαμβος 17.
Η Δάφνη προηγήθηκε στο 5′ με τον Γιαννούλη. Ο Θρίαμβος αντέδρασε και αφού είχε δύο δοκάρια, στο 30′ σε κεφαλιά του Μπανιά και στο 41΄σε φάουλ του ίδιου παίχτη, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 43΄ με τον Καραπιπέρη.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Καβακλής, Ποζίδης (90′ Καραβίδας), Λυκουρόπουλος, Σέχου, Μιχαλακόπουλος, Σωτηρόπουλος (87′ Ομασέρε), Μαυρέλης, Γιαννούλης, Βλαχάκης (76΄Στρέφι), Μινάι, Σαμπάνης (64΄Βετάι).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Ρούμπας, Μπάκας, Κόρδας, Μπίκος, Καραπιπέρης, Μπανιάς, Καγιανάς (18′ λ.τ. Γκαρδιακός)(90′ Δάρρας), Τσιούλος, Φούρλας, Κάραβος, Δράμης (82΄Μαρινάκης).

 

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ο ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, 2-2 ΜΕ ΦΩΣΤΗΡΑ

Πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής πήρε ο ΑΟ Περιστερίου, που ήρθε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με τον Φωστήρα Ηλιούπολης.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς με 2-0, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν στο 2ο και να φτάνουν στην ισοφάριση.
Ο Φωστήρας Ηλιούπολης πλέον έχει 24 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Περιστερίου παραμένει στην τελευταία θέση, έχει όμως πλέον 9 βαθμούς και παραμένει στην υπόθεση παραμονής.
Οι φιλοξενούμενοι του Σάκη Σάσσαλου μπήκαν πολύ δυνατά και στο 6′ ο Λέτσι έκανε το 0-1, ενώ ο Γεωργακόπουλος στο 15′ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι του Παύλου Κυριακουλέα αντέδρασαν στο 2 ο ημίχρονο, και αφού αρχικά στο 55′ με τον Βουλτσίδη μείωσαν σε 1-2, ο Κουτσοβέλης στο 70′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Μωρα’ί’της, Παπίγκου, Ποντικάκος, Ασωνίτης Β., Κυριαζής (46′ Κωστελέτος), Μπαρδάκης, Τσαπικούνης (46′ Κουτσοβέλης), Γιαννακόπουλος, Ασωνίτης Ν. (83′ Κυριακόπουλος), Φάρος, Βουλτσίδης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Σατσελάρι, Ζιάμπρας (46′ Χατζής), Μπούζας, Αννιτσάκης, Τσέργας, Λέτσι, Ρίζος (78′ Ρέρρας), Τσοπανάς (90′ Τόκολας), Νίκολι, Γεωργακόπουλος.

 

ΧΡΥΣΟ «ΔΙΠΛΟ» Ο ΠΑΟΚ ΖΩΓΡ, 3-1 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡ.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-1 σημείωσε ο ΠΑΟΚ Ζωγράφου επί του Ηρακλή Περ.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα καλύτεροι, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Τριάντο Λέντζα και Σχοινά χωρίς όμως επιτυχία.
Οι γηπεδούχοι αντίθετα χωρίς να κάνουν άλλη σημαντική ευκαιρία προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πλασέ του Πούλιου, μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Ζαγκοβά.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή. Τώρα όμως η υπεροχή απέδωσε καρπούς με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή. Στο 59’ ο Σώκλας με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Στο 70’ ο Τριάντος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και με πλασέ πέρασε την μπάλα από πάνω του κάνοντας το 2-1 για τον ΠΑΟΚ.
Στο 81’ ο Τριάντος πέτυχε το τελικό 3-1 με πλασέ από παράλληλη του Μαγγασιάνου.
Ο ΠΑΟΚ Ζωγρ. ανέβηκε στην 14η θέση με 15 βαθμούς (4-3-11, 14-33 γκ.)
Ο Ηρακλής Περ. βρίσκεται στη 10η θέση με 25 βαθμούς (7-4-7, 28-29 γκ.)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ. : Παπαβασιλείου, Πάνος, Καρακωνσταντής, Μπαλούτσος, Γιαννακόπουλος, Κωνσταντόπουλος (68’ Μουράτη), Μήτρος, Τζαβάρας (78’ Μαντινιώτη), Πούλιος, Δρουγουνάκης, Ζαγκοβάς.
ΠΑΟΚ ΖΩΓΡ.: Ξενιτίδης, Πρίντζιος (46’ Πρέντζα), Πελεκάνος (83’ Μαγγασιάνος), Καβύρης, Σώκλας, Σχοινάς, Γκότσης (58’ Πετρουτσέα), Σούλκο, Λέντζας (78’ Πάσιο), Επταήμερος, Τριάντος

 

Η ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ «ΦΡΕΝΑΡΕ» 3-0 ΤΗΝ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

Την αγωνιστική της άνοδο επιβεβαίωσε η Αλσούπολη με το 3-0 επί της Κηπούπολης, και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη υποβιβασμού!
Η Αλσούπολη άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με τον Χαλά. Η Κηπούπολη στη συνέχεια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Κωτσακά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν κάνοντας πιο επιθετικό το σχήμα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν έτσι τα κενά και σημείωσαν ακόμη δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά με τον Τσούκα στο 78’ και τον Χαλά και πάλι στο 79’ παίρνοντας έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στο δεύτερο γκολ.
Η Κηπούπολη παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς (13-0-5, 44-25 γκ.), ενώ η Αλσούπολη ανέβηκε στη 12η θέση με 21 βαθμούς (6-3-9, 17-18 γκ.)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσακάς, Βασιλάκος, Κιάρρη, Χρονόπουλος, Θωμάκος, Μπουσούλας, Πρίφτι (60’ Τσιλητήρας), Τσούκας (82’ Παπακουνάδης), Χαλάς, Παπαδόπουλος (73’ Σιανός), Γιαννακάκος (87’ Θεοδωρίδης)
ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κούμης, Βλάσσης (65’ Καραγιάννης), Αγγελόπουλος, Λάππας, Αναγνώστου, Παούρης, Πολυζωγόπουλος (71’ Καλέμης), Ντούπης, Κουμεντάκος, Ζούκας, Μαντζώρος (56’ Τζαμαλής)

 

Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΡ. ΗΡΘΕ ΣΤΟ 95’, 1-0 ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΔΑ

Στις καθυστερήσεις ο Φοίνικας Περ. κατάφερε να πάρει το τρίποντο με 1-0 κόντρα στην Αθηναΐδα και να διευρύνει το σερί του στις τέσσερις νίκες.
Σε ένα παιχνίδι που στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν μοιρασμένο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο β’ ημίχρονο και κυρίως μετά το 70’ πίεσαν για το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στο 95’ με πέναλτι που κέρδισε από χέρι αντιπάλου και εκτέλεσε εύστοχα ο Δημήτρης Ραυτόπουλος.
Ο Φοίνικας Περ. (3η θ., 33 β., 9-6-3, 31-17 γκ.) μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά με τη δεύτερη Κηπούπολη. Η Αθηναϊδα υποχω΄ρησε στη 12η θέση με 20 βαθμούς (5-5-8, 15-19 γκ.)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ: Αργυρόπουλος, Ρώιμπας, Αχλάδης, Λιαγκόζης (88’ Ραυτόπουλος Π.), Καμαρέτσος, Λάσκαρης, Διονάτος, Λιαγκόζης, Σταμάτης (57’ Κούτρης), N’Nτιαγέ, Ραυτόπουλος Δ. (95’ Μακρής).
ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Λογοθέτης, Κινδιλίδης (20’ Βαγγέλης), Λυερός (75’ Κίκη), Παπαθανάσης, Κατσούδας, Χρονόπουλος, Ντιντίφας, Κανδαλέπας, Νικολαΐδης (90’ Ζερδάρης), Σκευής (77’ Ντάρλας), Πανταζόπουλος