Home Δυτική αθήνα ΧΑΪΔΑΡΙ: «ΤΡΕΛΗ ΚΟΥΡΣΑ» ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΑ
ΧΑΪΔΑΡΙ: «ΤΡΕΛΗ ΚΟΥΡΣΑ» ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ: «ΤΡΕΛΗ ΚΟΥΡΣΑ» ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

0
0

Τροχαίο ατύχημα χωρίς τραυματισμούς με λεωφορείο να έχει ανεξέλεγκτη πορεία και να σταματάει πάνω σε ΙΧ και μηχανή, αφού πρώτα κατεδάφισε ένα φοίνικα και ένα φανάρι

 

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα από τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Αθηνών που προκάλεσε η τρελή πορεία ενός ανεξέλεγκτου λεωφορείου που τελικά σταμάτησε σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο κι ένα μηχανάκι.

 

Πιο συγκεκριμένα λεωφορείο που κινούταν στην Λεωφόρο Αθηνών, εκτελώντας το δρομολόγιο Ελευσίνα – Πειραιάς, παρουσίασε βλάβη με τον οδηγό να το ακινητοποιεί και να αποβιβάζει τους επιβάτες.

Κάτω από αδιευκρίνιστες όμως συνθήκες, το λεωφορείο άρχισε να κινείται ανεξέλγκτα, καβάλησε το διαχωριστικό διάζωμα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και αφού κατέρριψε ένα φοίνικα και ένα φωτεινό σηματοδότη σταμάτησε σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού τα οποία κινούνταν στην αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας αντίστοιχα.

 

Από το ατύχημα προκλήθηκε αυξημένη κίνηση και ουρές χιλιομέτρων στη Λεωφόρο Αθηνών, ώσπου η αστυνομία να καταφέρει να αποσύρει το βαρύ όχημα από το οδόστρωμα.

Είναι ενδεικτικό ότι η ουρά των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο ξεκινούσε λίγο μετά τον Κηφισό ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα ξεκινούσε λίγο μετά τα «Κουνέλια» και έφτανε μέχρι και το δημαρχείο Χαϊδαρίου.