Home Πετρούπολη ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ «ΚΑRΑΤΕ 1» Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΞΕΝΟΣ
ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ «ΚΑRΑΤΕ 1» Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΞΕΝΟΣ

ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ «ΚΑRΑΤΕ 1» Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΞΕΝΟΣ

0
0

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

To πάλευε τρία χρόνια τώρα. Από αγώνα σε αγώνα γινόταν πιο δυνατός, πιο ανταγωνιστικός, καλύτερος!

Παρά τους περυσινούς τραυματισμούς που είχε ο σούπερ αθλητής του Α.Σ. Οδυσσέας επανήλθε δριμύτερος και άρχισε να κατακτά τα μετάλλια στo «Κarate 1 series». Τρία μετάλλια προηγήθηκαν και στην Κωνσταντινούπολη ήρθε η απόλυτη δικαίωση για τον ίδιο, για τους προπονητές του και για όσους πίστεψαν σε αυτόν!

Το χρυσό που κατέκτησε μέσα στην Κωνσταντινούπολη στα -67 κιλά του «Καrate 1 Series» είναι το πρώτο που παίρνει Έλληνας αθλητής.

Ο Ξένος μεταξύ 195 αθλητών σημείωσε 8 νίκες και στον τελικό επικράτησε του Ιάπωνα Σινοχάρα Χιρότο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νίκες αυτές μετρούν και στη βαθμολογία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

 

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα ο Διονύσης Ξένος στο λογαριασμό του στο instagram προϊδέασε για αυτό που θα ερχόταν. Όπως έγραψε: «Η ηρωίδα μου, το είδωλο μου, η έμπνευσή μου. Η καλύτερη μητέρα του κόσμου… Ο λόγος που πάντα προσπαθώ για το καλύτερο… Η προπονήτρια μου στο καράτε, η μέντορας μου στη ζωή. Θα είμαι μαζί της παντού και πάντα. Πίστεψε με ποτέ δεν θα νιώσεις μόνη. Σε ευχαριστώ που κάθε μέρα γίνομαι καλύτερος σαν αθλητής και σαν άνθρωπος χάρη σε σένα. Σου υπόσχομαι ότι θα σε κάνω υπερήφανη σύντομα. Πάντα μαζί σου»!

Το σίγουρο είναι ότι ο Διονύσης Ξένος έχει να πετύχει ακόμη περισσότερα. Και όλοι ανυπομονούμε να τον δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Κeep Going Champion!