Home Πετρούπολη 1ος αγώνας δρόμου “Ν. Παξιμαδάς”: Χρυσό μετάλλιο στην αλληλεγγύη!
1ος αγώνας δρόμου “Ν. Παξιμαδάς”: Χρυσό μετάλλιο στην αλληλεγγύη!

1ος αγώνας δρόμου “Ν. Παξιμαδάς”: Χρυσό μετάλλιο στην αλληλεγγύη!

0
0

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διεξαγωγή του 1ου αγώνα δρόμου “Ν. Παξιμαδάς” του Δήμου Πετρούπολης.

Περισσότεροι από 900 αθλητές, μια γεμάτη αποθήκη τροφίμων από τις εκατοντάδες προσφορές πολιτών και αθλητών, εθελοντές από τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης και απλοί πολίτες συμμετείχαν στη μεγάλη αθλητική γιορτή που διοργάνωσε ο δήμος σε συνεργασία με τον ΠΔΣ Οδυσσέα. Από τις 7 το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες στην πλατεία Ηρώ ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα κάτι που επιτεύχθηκε απόλυτα. Με τη βοήθεια της Τροχαίας Περιστερίου είχε διασφαλιστεί η ασφάλεια των αθλητών καθ’ όλη τη διαδρομή του αγώνα, ενώ σε μεμεονομένα περιστατικά πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν για τον περιοδικό κλείσιμο των δρόμων εξυπηρετήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τους διοργανωτές ώστε να μην ταλαιπωρηθούν ιδιαίτερα. Το χειροκρότημα των θεατών, το χαμόγελο όσων τερμάτισαν, αλλά και η ικανοποίηση των διοργανωτών για την αίσια έκβαση ενός δύσκολου εγχειρήματος άφησε υποσχέσεις για έναν καλύτερο με ακόμη περισσότερες συμμετοχές του χρόνου.

Από τα αξιοσημείωτα του αγώνα φυσικά ήταν η συμμετοχή στον αγώνα στα 5 χλμ του πρώην δημάρχου Στέφανου Βλάχου, η καταπληκτική κούρσα και η τρίτη θέση της δημοτικού συμβούλου Είρηνης Λάμπου και οι συμμετοχές των δημοτικών συμβούλων Χρήστου Κυριάκου και Κατερίνας Πατρικίου.
Με την παρουσία τους τίμησαν τον αγώνα η Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια της πάλης Βούλα Ζυγούρη, ο πρωταθλητής Μαραθωνίου Γιώργος Καραβίδας και ο γνωστός αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

10 ΧΛΜ.

1. Γιώργος Παναγόπουλος (Θέρσιππος Περιστερίου) 0:36:15
2. Νικόλαος Σκούταρης 0:37:34
3. Γιάννης Χριστοδουλάκης 0:39:36
4. Παναγιώτης Νικητόπουλος 0:39:44
5. Χρήστος Παπαδόπουλος 0:39:52
6. Γιώργος Αθανασόπουλος 0:40:32
7. Τάσος Παγώνης 0:41:43
8. Κωνσταντίνος Κοπέλας 0:42:35
9. Λούης Γκόμεζμπεκ 0:43:33
10. Γεώργιος Τερζής 0:43:52

 

5 ΧΛΜ.

 

1. ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΣΟΣ 0:17:45
2. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΚΑΦΩΣΗΣ 0:18:05
3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 0:19:15
4. ΚΙΜΩΝ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 0:19:25
5. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 0:19:35
6. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ 0:19:50
7. ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΣ 0:20:05
8. ΠΕΤΡΟΣ ΔΡΟΣΟΣ 0:20:09
9. GERRY ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ 0:20:12
10. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΑΣ 0:20:18

 

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος εμπιστεύθηκε στον πρόεδρο του ΠΔΣ Οδυσσέα την οργάνωση στα τεχνικά θέματα του αγώνα και η επιτυχία ήταν σίγουρη
Η Ολυμπιονίκης της πάλης Βούλα Ζυγούρη τίμησε την αθλητική διοργάνωση του Δήμου Πετρούπολης. Στη φωτό με τον δημοτικό σύμβουλο εντατελμένο σε θέματα αθλητισμού Λευτέρη Καζαδέη
Ο πρώην Δημαρχος Στέφανος Βλάχος συμμετείχε ως αθλητής στον αγώνα δρόμου.
Ο πρώην Δήμαρχος Θωμάς Κοτσαμπάς έδωσε το παρών στη μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου Πετρούπολης
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ανθή Ζορμπά με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Σίμο Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα
Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ρούλα Κανέλλη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Φιλίππου “επιθεωρούν” τις προετοιμασίες
Ασπροπρόσωπη έβγαλε τη δημοτική αρχή η δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Λάμπου που όχι μόνο έτρεξε αλλά ήρθε και τρίτη στην κατηγορία της!
Ο Δημήτρης Ταλιούρας έκανε τις απονομές σε μία ειδική κατηγορία δίνοντας το χάλκινο μετάλλιο στον πρώην πρόεδρο του ΑΟ Άρης Πετρούπολης Χρήστο Μαρκουίζο, που επέλεξε τον 1ο αγώνα δρόμου “Ν. Παξιμαδας” για να επανέλθει στην ενεργό δράση μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.
Τι και αν οι φήμες τον θέλουν υποψήφιο δήμαρχο στις επόμενες εκλογές. Ο Μάνος Συλλιγνάκης χωρίς το παραμικρό τουπέ φόρεσε το τζάκετ του Δήμου Πετρούπολης και προσέφερε τις υπηρεσίες του ως εθελοντής (ίσως από τα πιο νευραλγικά πόστα) στον 1ο αγώνα δρόμου Ν. Παξιμαδάς.
Και ένα και δύο και παραπάνω φορτηγάκια γέμισαν με προσφορές των αθλητών και όχι μόνο για την αποθήκη τροφίμων του Δήμου. Χρυσό μετάλλιο και στην αλληλεγγύη
Ο Αντώνης Πανούτσος γνωστός αθλητικογράφος τίμησε με την παρουσία του την αθλητική γιορτή της πόλης
Οι αδελφοί Οικονόμου και η Eco Lift πάντα πάροντες στα αθλητικά evnet της πόλης ως αθλητές αλλά και ως χορηγοί
Ο φίλος Μαρίνος Θεοδωρακόπουλος άφησε τις αγαπημένες του βουνοπλαγιές για να τρέξει στους δρόμους της Πετρούπολης
Ο αθλητισμός ηλικίες δεν κοιτά… Διονύσης Δίπλας και Μπάμπης Λογιοτατίδης οι αιώνιοι έφηβοι
Χωρίς την παρουσία των δεκάδων εθελοντών ο αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγμαοτποιηθεί. Οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι αρωγοί στον α΄γωνα δρόμου!
Αθλητισμός και Πολιτισμός βαδίζουν πάντα μαζί. Ετσι και η φιλαρμονική του έβαλε και αυτή το λιθαράκι της στην μεγάλη επιτυχία του αγώνα δρόμου.
Για άλλη μία φορά η πιο fitness ομάδα στο δήμο Πετρούπολης η Αlex Training Team. Δυναμικό και πολυπληθές παρών και στον 1ο αγώνα δρόμου “Ν. Παξιμαδάς”

 

Ευχή και επιθυμία όλων ο αγώνας δρόμου του Δήμου Πετρούπολης να αποτελέσει ένα νέο θεσμό και ορόσημο για την πόλη!