Home Άρθρα Σβούρα Όποιος δεν υπογράφει με τη Δούρου είναι ρε!
Όποιος δεν υπογράφει με τη Δούρου είναι ρε!

Όποιος δεν υπογράφει με τη Δούρου είναι ρε!

0
0

Χθες έγραψα έναν τίτλο, η χωματερή στο λατομείο Μουσαμά έρχεται και η πόλη κοιμάται… Και παρακολουθώντας κυρίως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και μιλώντας με συμπολίτες μας το ελάχιστο που κυκλοφόρησα στην πόλη, ένιωθα να επιβεβαιώνομαι όλο και περισσότερο…

Και δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά γιατί ο ύπνος που βρισκόμαστε μοιάζει με τη χειμερία νάρκη που πέφτουν οι αρκούδες. Διάβασα τα πάντα, από το μπράβο δήμαρχε, ως το ποιος είναι ο δήμαρχος, μέχρι και ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΠΑΜΕ του ΗΡΘΑΜΕ και του ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!

 

Λοιπόν για να τα λέμε έξω από τα δόντια, η υπόθεση του Λατομείου Μουσαμά δεν είναι υπόθεση κανενός δημάρχου, αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου.

 

.. Είναι υπόθεση όλων μας, και αν δεν κουνήσουμε τον κώλο μας από τον καναπέ μας και δεν βγούμε στο δρόμο όταν μας καλέσει ο δήμαρχος, το Δυτικό Μέτωπο, ή όποιος άλλος φορέας, υπεύθυνοι για το ότι γίνει θα είμαστε και εμείς…

Και όταν μας φέρουν τον καρκίνο πάνω από τα κεφάλια μας και θα τον αναπνέουν τα παιδιά μας, ο σημερινός δήμαρχος μπορεί να μην εκλεγεί και πάλι, αλλά τους τάφους μας εμείς θα τους έχουμε ανοίξει με τα ίδια μας τα χέρια!

Σε όσους είπα ότι κυκλοφορούν έντυπα για συγκέντρωση υπογραφών κατά της επέκτασης των υπογραφών, η απάντηση ήταν ότι δεν τα είδαμε πουθενά. Και όμως τα είδα με τα μάτια μου στα ΚΕΠ και στον Δήμο.
Τα είδα να μοιράζονται στα μαγαζιά, στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους! 

Όποιοι τα κρύβουν και δεν τα προωθούν είναι συνένοχοι στο έγκλημα που πάει να γίνει και όταν θα έρθει η ώρα όλοι θα κριθούν με ονόματα και αποδείξεις.

Ναι κύριε καταστηματάρχα μου, σημαία πρέπει να το κάνεις γιατί είναι προς όφελός δικό σου, της πελατείας σου, της πόλης από την οποία τρως ψωμάκι. Μαζί με τις ελάχιστες απόδειξεις που κόβεις, λόγω αναδουλειάς, βάλε τον πελάτη σου να υπογράψει για να το

 

ν έχεις και αύριο. Είναι το ελάχιστο χρέος σου προς την πόλη και την επιχείρησή σου!

Ναι πρόεδρε του κάθε αθλητικού σωματείου της πόλης μας, όλοι οι γονείς πρέπει να το υπογράψουν αυτό το χαρτί, για να έχεις παιδιά να παίζουν, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, σκάκι, καράτε και μετά από δέκα χρόνια…

Ναι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας, όλα τα πατριωτάκια μας πρέπει να το υπογράψουν, αλλιώς στους χορούς και στα πανηγύρια που κάνετε θα έρχονται τα φαντάσματα τους! 

Άκουσα επίσης και το άλλο τρομερό, ότι ο δήμαρχος του ΚΚΕ έχει βάλει και άλλα πράγματα μέσα στο κείμενο , περί εργατικών δικαιωμάτων, κατά των ΣΔΙΤ κ.α. που υπογράφουμε και ισχυροποιούμαι τις θέσεις του ΚΚΕ.

Ένα θα σας πω, και με τον διάολο τον ίδιο θα συμμαχήσω για να μην έρθει η χωματερή στο σπίτι μου! Τα υπόλοιπα έπονται είναι ελάσσονος σημασίας.

Μην περιμένετε λοιπόν να σας φέρουν το χαρτί να το υπογράψετε πόρτα πόρτα γιατί το άκουσα κι αυτό, ενδιαφερθείτε για τον εαυτό σας και για το παιδί σας, εσείς και αναζητείστε το χαρτί να το υπογράψετε, βγείτε στους δρόμους στο επόμενο κάλεσμα που θα γίνει!

Αλλιώς το μόνο που θα μας φέρουν έξω από την πόρτα μας είναι τα φέρετρα για να θάψουμε τα παιδιά σας, τους γονείς μας τους εαυτούς μας, από τον καρκίνο που θα μας χτυπήσει!

Και μην ακούσω κανέναν από καμία δημοτική παράταξη ότι εγώ δεν ήρθα γιατί ήταν κομματική συγκέντρωση, γιατί θα παραλλάξω το ποδοσφαιρικό σύνθημα ως βάζελος που λέει “όποιος δεν πηδάει γ… είναι ρε”, (πιθανότατα να τον λένε διαφορετικά και οι οπαδοί των άλλων ομάδων), με… όποιος δεν υπογράφει με τη Δούρου είναι ρε!