Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ! [VIDEO]
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ! [VIDEO]

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ! [VIDEO]

0
0

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ «ΚΑΙ ΟΙ 50 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ», ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ
ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ

Σε ένα ιδιαίτερο θερμό και πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού «Πετρούπολη Μαζί» την Τετάρτη 8 Μαΐου, με το αδιαχώρητο να έχει δημιουργηθεί από εκατοντάδες φίλους της παράταξης εντός και εκτός του Πολιτιστικού Κέντρου Πετρούπολης. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης Θοδωρής Λάππας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν επί πέντε χρόνια στο πρόσωπό του και την παράταξη και τους κάλεσε να μεταφέρουν το «μήνυμα της νίκης για τις εκλογές της 26ης Μαΐου».

Πριν την παρουσίαση των υποψηφίων ο κ. Λάππας επισήμανε τη διαρκή παρουσία του στην πόλη για πέντε χρόνια, όταν όλοι οι υπόλοιποι απουσίαζαν. Σημείωσε πως  η παράταξη «Πετρούπολη Μαζί» είναι ανοικτή στις συνεργασίες και τέλος έκανε μία σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα της παράταξης επικεντρώνοντας στους βασικούς άξονες της ασφάλειας των πολιτών, της αναδιοργάνωσης των δημοτικών υπηρεσιών, στην αναγέννηση του εμπορικού κέντρου, στην οικοδόμηση ενός σύγχρονου δημαρχείου και στις αστικές αναπλάσεις!

Τόνισε πως όλοι μαζί θα δώσουν  με τη σφραγίδα τους, την επιμονή τους , την εργατικότητα τους, με την τιμιότητα τους, την συμπαράταξή τους το μήνυμα της νίκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

–  οι υποψήφιοι βουλευτές: από το ΚΙΝ.ΑΛ. Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης και Κώστας Χαρδαβέλας, από τη ΝΔ  Αντώνης Πανούτσος.

– Ο Βασίλης Μουρτζάνος (πρόεδρος Συλλόγου Κρητών), Νίκος ΚΟυλαξουζίδης (πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων), Ελισάβετ Φάσουρα (Α.Ο. Άρης Πετρούπολης), Δημήτρης Ζωναράς (ΠΔΣ Οδυσσέας), Κώστας Μανιάτης (πρόεδρος Τεχνικών ΔΕΗ).

– Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι: Σήφης Ξυπνητός, Σπύρος Σασσάνης

– Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ.:  Ιωάννης Βαρδακαστάνης.