Home Πετρούπολη ΕΛΑΙΩΝ: ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΕΛΑΙΩΝ: ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΕΛΑΙΩΝ: ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

0
0

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΔΥΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28/1/2020

 

Εμπρηστική επίθεση σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Αγίας Γλυκερίας και Ελαιών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Πετρούπολη.

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία και κάηκαν ολοσχερώς. Δίπλα στα δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα που κάηκαν βρισκόταν και τρίτο αυτοκίνητο που ο ιδιοκτήτης του πρόλαβε και απομάκρυνε.

ΑΝΕΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Πιο συγκεκριμένα γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Τρίτης 28/1, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μαύρο σκούτερ μεγάλου κυβισμού σταμάτησαν μπροστά από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Ελαιών. Ο συνεπιβάτης κατέβηκε και αφού περιέλουσε τα αυτοκίνητα με εύφλεκτο υλικό πέταξε στη συνέχεια επάνω τους ένα αναμμένο στουπί. Αμέσως τα δύο αυτοκίνητα μάρκας Volkswagen Golf ασημί και Chevrolet μπλε, τυλίχτηκαν στις φλόγες. Ο δράστης ανέβηκε πάλι στο σκούτερ και απομακρύνθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωπος που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο και είδε όλο το συμβάν μας περιέγραψε ότι οι δράστες έδειχναν να μη βιάζονται και να είναι ιδιαίτερα άνετοι στις κινήσεις τους.
Κοντά στα δύο αυτοκίνητα που πυρπολήθηκαν υπήρχε και ένα τρίτο μάρκας Skoda το οποίο ο ιδιοκτήτης πρόλαβε και απομάκρυνε. Κινδύνεψε να αρπάξει φωτιά και η τέντα στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, όπου οι άνδρες έσβησαν την φωτιά, κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, καθώς και μηχανές της ΔΙΑΣ που έψαξαν την περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα.