Home Δυτική αθήνα ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΧΤΑΜΗΝΗ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΧΤΑΜΗΝΗ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΧΤΑΜΗΝΗ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ

0
0

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ”

 

Ξεκίνησε την Παρασκευή 08/03/2019 και συνεχίζεται έως τις 18 Μαρτίου 2019 το πρόγραμμα “Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα”, με την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 18 Μαρτίου 2019, στις 12:00 το μεσημέρι.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr), στο πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης Nο 3/2019 και από μία μέχρι τρεις Υπηρεσίες τοποθέτησης ή/και Επιβλέποντες Φορείς.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr)