Home Δυτική αθήνα “Επιδημία” πτώσης πεύκων στο Χαϊδάρι
“Επιδημία” πτώσης πεύκων στο Χαϊδάρι

“Επιδημία” πτώσης πεύκων στο Χαϊδάρι

0
0

Περισσότερα από επτά πεύκα έπεσαν λόγω της κακοκαιρίας και των δυνατών ανέμων στο Χαϊδάρι, από την Παρασκευή εώς και την Κυριακή.  Το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργήθηκε στην πόλη προκάλεσε πονοκέφαλο στη δημοτική αρχή που επιστράτευσε τα συνεργεία για να ανοίξουν τους δρόμους.

Μάλιστα δύο από αυτά στην οδό Νίκης έπεσαν πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ προκαλώντας μπλακ άουτ στην περιοχή.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της πόλης για την πτώση τους δεν ευθύνεται μόνο ο άερας αλλά και οι σαθρές ρίζες των δέντρων, που έχουν διαβρωθεί από τις αναπλάσεις των πεζοδρομίων και τις ασφαλτοστρώσεις.

Παραλίγο τραγωδία στο Ίλιον,

Στο Ίλιον παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία, καθώς ένα δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε μπροστά σε μαθητές, που εκείνη την ώρα κατευθύνονται στο σχολείο τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε πανικός με αποτέλεσμα μαθητές και καθηγητές να σπεύδουν να βοηθήσουν τα διερχόμενα παιδιά, φοβούμενοι μήπως έχει προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Δεν υπάρχει πληροφόρηση για τραυματισμό.

 

Πλημμύρισαν σπίτια στο Περιστέρι

Πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους και σπίτια στο Περιστέρι προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία. Στον Λόφο Αξιωματικών στην οδό Πρεβέζης τα λύματα βγήκαν στον δρόμο αφού υπερχείλισε ο αγωγός. Στην ίδια οδό ένα σπίτι πλημμύρισε και τα νερά προκάλεσαν καταστροφές στην οικοσκευή!!!