Home Ίλιον Έρχεται το «7o Jazz στο Πάρκο» τον Σεπτέμβριο στο Ίλιον
Έρχεται το «7o Jazz στο Πάρκο» τον Σεπτέμβριο στο Ίλιον

Έρχεται το «7o Jazz στο Πάρκο» τον Σεπτέμβριο στο Ίλιον

0
0

Έρχεται το «7o Jazz στο Πάρκο» τον Σεπτέμβριο από τον δήμο Ιλίου με ελεύθερη είσοδο. Μία διοργάνωση που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις αυτού του είδους.

Το «7ο Jazz στο Πάρκο» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, στον περιβάλλοντα χώρο του Πύργου Βασιλίσσης (κτήμα Σερπιέρη). Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη συμμετέχουν δεκατέσσερεις κορυφαίοι καλλιτεχνές του είδους.  Πρόκειται για τους Κώστα Γιαξόγλου, Χρυσόστομο Μπουκάλη, Νίκο Σιδηροκαστρίτη, Michael Papadopoulos, Leonardo Corradi, Τουρίκα Σεραφείμ, Θοδωρή Ρέλλο, Κλέων Αντωνίου, Φλοριάν Μικούτα, Αντώνη Μαράτο, Τάκη Κανέλλο, Τάκη Αναγνωστόπουλο, Κώστα Μητρόπουλο και Λάμπρο Παπανικολάου.

Το “Jazz στο Πάρκο” ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010 και πλέον αποτελεί θεσμό και για το δήμο και για τους ανθρώπους που υπηρετούν αυτό το είδος μουσικής.

Ν. ΖΕΝΕΤΟΣ: ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ

Ο δήμαρχος του Ιλίου Νίκος Ζενέτος μίλησε για το έβδομο ραντεβού με την jazz:
«Συνεπείς στο ραντεβού μας, στις 7 Σεπτεμβρίου καλούμε όλους όσοι αγαπούν την jazz μουσική να απολαύσουν τη μοναδική αυτή διοργάνωση. Να ακολουθήσουν τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες στα αυτοσχεδιαστικά τους μονοπάτια.
Το “jazz στο Πάρκο” αποτελεί άλλον έναν ισχυρό πόλο έλξης για την πόλη μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνεχίζουν να συμβάλλουν, όλα αυτά τα χρόνια, στην επιτυχία του. Φέτος, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον υπέροχο κήπο του Πύργου Βασιλίσσης και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Σερπιέρη που είχε την ευγενική καλοσύνη να παραχωρήσει δωρεάν τον χώρο για τη φιλοξενία του 7ου Jazz στο Πάρκο.»