Home Πετρούπολη Αθλητική Άνοιξη αφιερωμένη στο περιβάλλον
Αθλητική Άνοιξη αφιερωμένη στο περιβάλλον

Αθλητική Άνοιξη αφιερωμένη στο περιβάλλον

0
0

Με τη συνεργασία όλων των Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων της πόλης μας ξεκίνησαν οι διεργασίες για την φετινή Αθλητική Άνοιξη, που θα είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον.

Στην πρώτη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν καλέσματος της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Βάσω Πουλογιαννοπούλου, Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, Ανθή Ζορμπά και Διοικητικών Μανώλης Δαλέντζας, καθώς και ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού Λευτέρης Καζαδέης.
Στην συνάντηση έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση για την διοργάνωση της δράσης, προκειμένου να οριστούν οι ημερομηνίες, καθώς και τα αθλήματα και οι ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν.

Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

Η φετινή διοργάνωση θα αφιερωθεί στο “Περιβάλλον”, με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μαθητών – εκπαιδευτικών και φορέων της πόλης μας. Η απόφαση για την επιλογή της συγκεκριμένης θεματολογίας είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς οι εξελίξεις που αφορούν την επέκταση της χωματερής στη Φυλή και τη νέα χωροθέτηση του ΧΥΤΑ στο ανενεργό Λατομείο Μουσαμά είναι από τα σημαντικότερα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή ο Δήμος μας.
Στο τέλος της συνάντησης η Δημοτική Αρχή παρέδωσε αθλητικό υλικό (μπάλες) σε όλα τα σχολεία για τα αθλήματα που θα φιλοξενήσει η διοργάνωση.