Home Πετρούπολη ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!

0
0

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ” ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες και οι αντιδράσεις πολιτών αλλά και πολιτικών φορέων για το «εργοτάξιο» που στήθηκε από εργολάβο σε δημόσια έκταση στην Αγία Τριάδα, που πρώτος αποκάλυψε ο “Μ”, υπό την ανοχή, όπως υποστηρίζουν, της δημοτικής αρχής!

Οι πολίτες καταγγέλλουν κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της πόλης από τα φορτηγά που πηγαινοέρχονται, για ηχορύπανση αλλά και σκόνη που έχει κατακλύσει το δρόμο που οδηγεί στα αθλητικό κέντρο του Αίολου!

Ανάλογες οι αντιδράσεις από τις δημοτικές παρατάξεις με την «Πετρούπολη Μαζί» και τον Θοδωρή Λάππα που πρώτοι ανέδειξαν την ύπαρξη σπαστήρα στο χώρο εδώ και μία εβδομάδα να έχουν καταθέσει ήδη εγγράφως ερώτηση προς το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Ο Στέφανος Βλάχος υποψ. δήμαρχος και επικεφαλής της ΑΔΕΚ ζήτησε  από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ζητήσουν έκτακτο συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ…

Καυστικό σχόλιο προς τη διοίκηση έκανε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σταγκουράκης σχετικά με το εργοτάξιο που έχει στηθεί σε αλάνα δίπλα στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης τον τελευταίο καιρό ανακάλυψε ότι οι πολίτες ( μόνο όταν πλησιάζουν εκλογές) πρέπει να είναι ενημερωμένοι και εκδίδει δελτία τύπου σωρηδόν.

Κάλιο αργά …..

Όμως δεν αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για το εργοτάξιο που έχει στηθεί στην Αγία Τριάδα , παρά τη δημοσιότητα που έχει λάβει το θέμα εδώ και μία εβδομάδα.

Ή μήπως η σιωπή είναι χρυσός;».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες καταγγελίες πολιτών έχουν γίνει και στο δασαρχείο Αιγάλεω, το οποίο ζήτησε εξηγήσεις από τις υπηρεσίες του δήμου. Σύμφωνα με δημοσίευμα από τις dytikesmaties.gr, υπάλληλος του δασαρχείου υποστήριξε ότι δεν γνώριζαν τίποτα και ζήτησε να υπάρξει νέα επικοινωνία μετά την Καθαρή Δευτέρα!

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Από πλευράς διοίκησης σε δημοσίευμα αναφέρθηκε ότι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Μαλαθρίτης δήλωσε ότι πρόκειται για αφύλακτο χώρο που κάτοικοι είχαν εναποθέσει μικρό όγκο μπαζών και πως κατόπιν συνεννοήσεως με τον εργολάβο που είχε αναλάβει το έργο στην οδό Ελαιών είχε παραχωρηθεί ο χώρος προσωρινά (4 μήνες) ώστε το υλικό που θα προκύψει να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση των δασικών δρόμων, αλλά δήλωσε άγνοια για την ύπαρξη σπαστήρα και αν η εταιρεία διαθέτει άδεια.
Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος έχει διατάξει την άμεση απομάκρυνση των μπαζών αλλά και τη διακοπή των όποιων χωματουργικών εργασιών.

Σε επίσκεψη του «Μ» στο χώρο διαπιστώθηκε πως ήδη έχει απομακρυνθεί ο μεγαλύτερος όγκος των μπαζών, έχουν απομείνει ελάχιστοι όγκοι αμμοχάλικου και 3Α τα οποία φαίνεται ότι θα απομακρυνθούν άμεσα.