Home Πετρούπολη Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών από το δήμο Πετρούπολης
Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών από το δήμο Πετρούπολης

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών από το δήμο Πετρούπολης

0
0

Πιλοτικό πρόγραμμα για δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών θα υλοποιήσει μέσω του Κέντρου Κοινότητας και της Κοινωνικής Υπηρεσίας ο δήμος Πετρούπολης.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα αφορά στην εκμάθηση 4 ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά) και θα πραγματοποιείται από επιστημονική ομάδα άρτια καταρτισμένων εκπαιδευτικών. Αρχικά, οι καθηγητές θα κατατάξουν τους συμμετέχοντες σε δύο επίπεδα: προκαταρκτικό (junior) και προχωρημένο (senior).
Σαν στόχο τα μαθήματα θα έχουν την ολοκλήρωση ορισμένου κύκλου σπουδών (Junior A/B, Senior A/B). Τα μαθήματα δεν αφορούν προετοιμασία σχολικής ύλης ή φροντιστηρίου.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από 17/03/2018 έως 16/06/2018, ενώ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, οικογενειών – κατοίκων και δημοτών της Πετρούπολης με προτεραιότητα τα παιδιά των οικογενειών ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Η επιλογή των δικαιούχων

Η επιλογή των συμμετεχόντων μαθητών θα γίνει από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πετρούπολης, από το Μητρώο των δικαιούχων, που διατηρεί και διαχειρίζεται. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση (κάθε Σάββατο 10:00 – 14:00). Τόπος διεξαγωγής του Προγράμματος θα είναι το 10ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης, (οδός Αθ.Διάκου 120).
Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά από την Δευτέρα 12 Μαρτίου και λήγει την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, στη γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας (Αθ. Διάκου 88Α & Αγ. Δημητρίου), καθημερινά από Δευτέρα – Πέμπτη και ώρες 10.00-14.00. Απαραίτητη η προσκόμιση της φορολογικής δήλωσης.

Αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:
kentrakoinotitas@petroupoli.gov.gr.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.50.64.100 -108