Home Πετρούπολη Παρουσιάστηκε ο “ύποπτος” της δολοφονίας του βρέφους!
Παρουσιάστηκε ο “ύποπτος” της δολοφονίας του βρέφους!

Παρουσιάστηκε ο “ύποπτος” της δολοφονίας του βρέφους!

0
0

Στην Ασφάλεια Αττικής παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο άνδρας που εμφανιζόταν σε υλικό από βιντεοκάμερα ασφαλείας στην οδό Πίνδου στην Πετρούπολη να πετάει μία μπλε σακούλα στο κάδο σκουπιδιών όπου βρέθηκε νεκρό το νεογέννητο βρέφος και προβλήθηκε από τηλεοπτικά κανάλια ως ο βασικός ύποπτος. Ο ίδιος εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του στο Τμήμα Διώξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος ύποπτος πετούσε οικιακά σκουπίδια καθώς διαμένει στην περιοχή, δεν υπάρχει γυναίκα στην οικογένειά του ή στον κοινωνικό του κύκλο να κυοφορεί

Οι έρευνες της Αστυνομίας πάντως δεν έιχαν επικεντρωθεί μόνο στον εντοπισμό του ανδρός που διακρινόταν στο βιντεοληπτικπό υλικό, αλλά έχουν επεκταθεί σε μεγάλη ακτίνα εντός και εκτός της Πετρούπολης. Οι άνδρες της ασφαλείας ζητούν πληροφόριες όχι μόνο σε ιδιωτικές κλινικές και φαρμακεία αλλά ακόμη και σε καταστήματα εστίασης. Οι αστυνομικοί φοβούνται πως η γέννηση του μωρού πιθανόν έχει γίνει σε ιδιωτικό χώρο ώστε να μην βρεθούν ίχνη του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Γενετικό υλικό

Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν συλλέξει πλούσιο και «ορφανό» γενετικό υλικό, το οποίο εξετάζεται αν ταυτοποιείται με αυτό του βρέφους. Σε αυτή την περίπτωση ενδεχομένως ανήκει στη μητέρα ή τον πατέρα του και θα αποτελέσει σοβαρό στοιχείο επιβεβαίωσης της ταυτότητάς τους στην περίπτωση εντοπισμού υπόπτων.