Home Πετρούπολη ΣΤ. ΒΛΑΧΟΣ: ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!
ΣΤ. ΒΛΑΧΟΣ: ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!

ΣΤ. ΒΛΑΧΟΣ: ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!

0
0

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ Η ΠΟΛΗ!

Στην αφετηρία του δικού του προεκλογικού αγώνα για τη δημαρχία της πόλης βρέθηκε ο Στέφανος Βλάχος, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΔΕΚ και την ομιλία του προς τους καλεσμένους του στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΑΠΟΛΙΣ.

 

Ο κ. Βλάχος άσκησε σκληρή κριτική στην απερχόμενη διοίκηση την οποία κατηγόρησε για στασιμότητα και δημοσιοϋπαλληλική συμπεριφορά που άφησαν την πόλη όπως ο ίδιος την παρέδωσε πριν 8 χρόνια και την οδήγησαν σε ένα ιδιότυπο απομονοτισμό. Κάνοντας μία αναδρομή στο έργο του μίλησε για τα έργα υποδομής, τις παρεμβάσεις και τους αγώνες που ο ίδιος έκανε ώστε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολίτων.

Υπενθύμισε το θέμα των ορίων της πόλης που λύθηκε επί ημερών του, την κατασκευή τριών πλατείων, την ανάπλαση της οδού Σκουφά, τη δημιουργία τράπεζας τροφίμων και τράπεζας γης.

Επισήμανε πως τα δύο βασικά ζητήματα σήμερα είναι η προστασία του Ποικίλου Όρους και η απομάκρυνση της χωματερής και πως η κ. Δούρου και ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να κατάλαβουν πως οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας θα πρέπει  να πάψουν να είναι τα θύματα παντός καιρού.

Σήμερα όπως υποστήριξε ο δήμος από πρωτοπόρος έχει καταλήξει να είναι ο φτωχός συγγενής των όμορων δήμων και της Δυτικής Αθήνας.

Τόνισε ότι η πόλη μπορεί να έχει τύχη αν αποτιναχτεί η μιζέρια και η μετριότητα και αυτό μπορεί να γίνει μόνο συλλογική προσπάθεια.
Κάλεσε όλες τις δυνάμεις που έσπασαν την μονοπαραταξιακή  μονοτονία 50 χρόνων την πρώτη φορά, να σπάσουν την μονοτονία των τελευταίων 8 χρόνων για δεύτερη φορά