Home Σπορ Ήττες για Άρη Πετρ. και Αίμο Πετρ.
Ήττες για Άρη Πετρ. και Αίμο Πετρ.

Ήττες για Άρη Πετρ. και Αίμο Πετρ.

0
0

Κακή αγωνιστική εβδομάδα για τις ομάδες της Πετρούπολης κυρίως για τον Άρη που έχασε το αήττητο στο Χαϊδάρι. Ίδια μοίρα είχε και ο Αίμος που ηττήθηκε από την Κοψαχείλα. Η Αναγέννηση έμεινε στο 2-2 με τον Άρη Χολαργού, ενώ ίδιο σκορ έφερε και ο Κεραυνός με τον Αστέρα Χαϊδ. Τέλος βαριά ήττα υπέστη η Ειρήνη Πετρούπολης που ηττήθηκε με 0-6 από τον Ερμή Ηρακλείου.

 

Άρης Πετρ.: Χάθηκε το αήττητο, 1-2 στο Χαϊδάρι.

Στοπ στην ξέφρενη πορεία του Άρη Πετρούπολης έβαλε το Χαϊδάρι που επικράτησε με 2-1. Στο α’ μέρος το Χαϊδάρι ήταν ανώτερο με τον Άρη μέχρι το 30′ να πραγματοποιεί τη χειρότερη του εμφάνιση. Μόλις στο 5′ ήρθε η ψυχρολουσία για τους πρωτοπόρους όταν ο Μουρεζίνης με σουτ έκανε το 1-0. Στο 18′ έγινε το 2-0 με τον Ρούπι που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Τζαφάι και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στο 28′ ο Θανόπουλος μετέτρεψε σε γκολ του πέναλτι που κέρδισε ο Τσάτσα από τον Σπυρόπουλο.
Στη συνέχεια ο Άρης κυριάρχησε στο γήπεδο όμως δεν κατάφερε να απειλήσει αισθητά. Στην επανάληψη, ο Άρης απείλησε τέσσερις φορές με ισοφάριση χωρίς επιτυχία, ενώ και το Χαϊδάρι θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλο γκολ, το οποίο δεν επέτρεψε ο Τζαφάι.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιούρκος): Mίχος, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου (78′ Μπακαμάς), Γκουντελίτσας, Γιαννουλάκης, Παππάς (67′ λ.τρ. Καμπεράι), Δράμι (54′ Σκαραμάγκος), Χριστούλης, Ρούπι (83′ Κοπανάς), Μουρεζίνης, Σπυρόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάπα, Γαλανόπουλος (23′ Ζουζουλής), Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος (84′ Τσομπανίδης), Κυριαζής, Γκουτσούλας, Κατσής (46′ Παούρης), Θανόπουλος (65′ λ.τρ. Σιδέρης) Τσάτσα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr

 

 

Αίμος: Τρικλοποδιά, 1-2 από Κοψαχείλα!

Με δύο γκολ ένα στην αρχή και ένα στο τέλος του αγώνα η Κοψαχείλα υποχρέωσε τον Αίμο σε ήττα με 1-2 και τον έριξε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους παίκτες του Χλωρού και μόλις στο 5′ άνοιξαν το σκορ με τον Οντατζή. Γρήγορα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Φίλιππο Ταλιούρα, αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και στο 80′ το πλήρωσαν. Ο Μπαξεβάνης σημείωσε το 1-2 και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

ΑΙΜΟΣ (Γιάννης Χλωρός): Μπόσιος, Ασφής, Γκετσιάν, Γιαννούλης (63′ Ζούπος), Ρούμπεν, Ταμπάκης (82′ Θεοδωρακόπουλος) Δαρδαμάνης, Ταλιούρας Ν., Κάτσαρης, Τζαβάρας (75′ Μπαρμπούδης), Ταλιούρας Φ.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Τεκίδης, Τσίκος, Χιονάς, Φόνσος, Ασημακόπουλος (46′ Βειζάι), Ασλανίδης, Σταμούλης, Γιουβρής (69′ Γκαγκαστάθης), Ραγιάννης, Οντατζής (62′ Μπαξεβάνης), Μακρυπίδης (85′ Κουρουβακάλης).

 

Αναγέννηση Πετρ.: Κόλλησε στο 2-2 με Άρη Χολ.

Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ η Αναγέννηση Πετρ., αλλά στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Άρη Χολαργού.
Μόλις στο 3′ ο Παπακώστας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Παπαδημητράκης στο 31′ ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι.
Ο Άρης Χολαργού και πάλι πήρε το προβάδισμα στο 44΄ με τον Μάλλιαρη, αλλά η Αναγέννηση δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 68′ ο Αθανασόπουλος με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ ισοφάρισε σε 2-2 αποτέλεσμα που την φέρνει στην 13η θέση με 10 βαθμούς (2-4-4, 14-22).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Πλάκα, Χριστοδουλάκης(64′ Σχίζας), Τσαγρής, Μαχαίρας(46′ Μυτιληναίος), Παπαδημητράκης, Αλεξίου, Κουμεντάκος, Ορφανάκος, Άρεφ(38′ Δαγκλής), Γκελμπέσης(69′ Παπαδόπουλος), Αθανασόπουλος.

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Γαϊτανάρης, Βλάχος, Μιχαηλίδης(89′ Ζορμπαλάς), Παναγόπουλος(63′ Σπυρόπουλος), Δημητρούκας, Σκούρτας(72′ Μπράτσος), Φενερίδης, Μάλλιαρης, Χριστόπουλος, Πικουλής(46′ Σαλκιντζής), Παπακώστας.


Κεραυνός Πετρ.: Στο 91′ έχασε τη νίκη, 2-2 με Αστέρα Χαϊδ.

Ματς για γερά νευρά στην Πετρούπολη, με τον Κεραυνό και τον Αστέρα Χαϊδαρίου να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Οι γηπεδούχοι μετά το 20λεπτο ισορρόπησαν το παιχνίδι και μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ. Στο 43’ ο Καταγής με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας έφερε το ματς στα ίσια με τον Κόκα. Με την έναρξη της επανάληψης ο Κεραυνός πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Δουλκέρογλου (52’), ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μανωλίκα. Ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Μπόσγα και τελικά ισοφάρισε στο 91’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλικού.

Κεραυνός Πετρούπολης (Αντώνης Ζαφειριάδης): Παπαβασιλείου, Δασκαλάκης (14’ Παληγεώργος), Πανούσης, Φανός Αλ., Καλογερόπουλος, Γκανέτσος, Δουλκέρογλου (86’ Αποστολίδης), Κωτσιόπουλος (63’ Κοτσαμπάς), Γερολυμάτος, Καταγής, Χριστόπουλος (72’ Πασχάλης).

Αστέρας Χαϊδαρίου (Βασίλης Τσιάκαλος): Μανωλίκας, Καρβούνης (58’ Καλογερόπουλος), Σπυρόπουλος, Μπόσγας, Μπέρμπερι (76’ Ανδριόπουλος), Τσότα, Κώτσης, Τριανταφυλλίδης (46’ Βασιλικός), Καραγεώργος, Κόκα, Βικάτος Ν. (78’ Βικάτος Δ.).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr