Home Σπορ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΝΑΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΝΑΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΝΑΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.

0
0

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Την παραίτηση του από την προεδρία του ΑΣ Άρης Πετρούπολης κατέθεσε για προσωπικούς λόγους ο Δημήτρης Χατζήπαπας. Μετά από σύγκληση του ΔΣ ορίστηκε διοικούσα επιτροπή της οποίας θα προεδρεύει ο Χαράλαμπος Νάκας.

Μετά από συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 2/1/2019 αποφασίστηκε ομόφωνα να αναλάβει χρέη προέδρου ο Νάκας Χαράλαμπος. Αφού πήρε τις απαραίτητες βεβαιώσεις ανέλαβε την ευθύνη να οδηγήσει την ομάδα μέχρι τέλους της περιόδου. Κοντά στην ομάδα θα συνεχίσει να είναι και ο απερχόμενος πρόεδρος Χατζήπαπας Δημήτρης.
Η προσοχή όλων στρέφεται στον κυριακάτικο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Αργυρούπολη.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Με γραπτή ανακοίνωση ο απερχόμενος πρόεδρος δήλωσε τα εξής :

Θα ήθελα με την παρακάτω δήλωση να κάνω γνωστό πως προσωπικοί, οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω στην θέση του προέδρου στον αγαπημένο μας Άρη.
Υπηρέτησα με πολλή δουλειά και αγάπη την ομάδα μας εδώ και τέσσερα χρόνια από όλα τα πόστα, θέλοντας και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στην αναγέννησή της, ώστε να την δούμε εκεί που της αρμόζει. Ανέλαβα την τεράστια ευθύνη το καλοκαίρι να ηγηθώ της συγκρότησης μιας νέας ομάδας και γνώριζα από την αρχή τις δυσκολίες αυτής της προσπάθειας. Ύστερα λοιπόν από πέντε μήνες και ενώ η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο σε σχέση με το στόχο που είχαμε ορίσει στην αρχή της σεζόν έλαβα αυτήν την απόφαση αφού αδυνατώ πλέον να σηκώσω το βάρος των υποχρεώσεων του συλλόγου αφού οι βοήθειες που έλαβα ήταν ελάχιστες μπροστά σε αυτές που μου είχαν υποσχεθεί πριν αναλάβω.
Παραμένω κοντά στο σύλλογο και θα βοηθήσω το υπόλοιπο ΔΣ ώστε να λειτουργήσει ο σύλλογος αρμονικά όπως λειτούργησε από το καλοκαίρι έως σήμερα.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη, τους συνεργάτες μου που με ατέλειωτες ώρες δουλειάς έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για την μέχρι τώρα πορεία αλλά φυσικά το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές μας. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Μετά τιμής, Χατζήπαπας Δημήτριος».