Home Σπορ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 6-1 ΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 6-1 ΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 6-1 ΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

0
0

ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΣΤΑΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΥΛΗ

 

Με σκορ 6-1 επικράτησε η Κηπούπολη της τυπικά γηπεδούχου Χρυσούπολης και μείωσε τη διαφορά στους δύο πόντους από τον πρωτοπόρο Παπάγου.

 

Στο 2’ ο μόλις 16 ετών Φαρμάκης, μετά από τέσσερις σερί εμφανίσεις χρίστηκε και σκορερ. Ο νεαρός με πλασέ μετά από πολύ ωραία συνεργασία Παουρή – Χαλιβελάκη και τελική πάσα από Μαρτέκα, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη ανδρική ομάδα και καταχειροκροτήθηκε!

Στο 30’ ο Μαρτέκας έκανε το 2-0 με λόμπα ύστερα από κάθετη μπαλιά του Λίτσα στην πλάτη της άμυνας.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (31’) ο Ντούπης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 3-0. Είχε προηγηθεί εξαιρετική συνεργασία τριών παικτών πριν τελικός αποδέκτης γίνει ο σκόρερ.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Χαλιβελάκη στο 50’ να πετυχαίνει το 4-0. Ο παίκτης εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Γαλανού, που δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας.

 

Η Χρυσούπολη στο 60’ πέτυχε το γκολ της τιμής (1-4) με πέναλτι που εκτέλεσε ο Καπετάνης.

Στο 73΄ο Λαγός δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο σημείωσε το 5-1 με κεφαλιά στέλνοντας πρώτα την μπάλα στο δοκάρι μετά από όμορφη ανάπτυξη και σέντρα του Λίτσα από αριστερά.

 

Το τελικό 6-1 σημείωσε με πέναλτι ο Ζούκας στο 90, μετά από δική του ανατροπή από τον τερματοφύλακα.

 

Η Κηπούπολη μετά από 13 αγώνες βρίσκεται στη 2η θέση με 30 βαθμούς (10-2-1, 34-7 γκ.), ενώ η Χρυσούπολη είναι τελευταία (16η) με 3 βαθμούς (0-3-10, 4-34 γκ.)

 

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Γαλανός, Τουρνάκης, Μαργώνης, Μανωλιός, Καπετάνης, Κώτσιας, Χασιώτης (71’ Καλύβας), Μπακάλης, Παπαυγερής, Καψάσκης (87’ Νίκος), Μπαΐρας (46’ Μουλόπουλος)

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κούμης, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουλος (71’ Αρβανιτάκης), Αναγνώστου, Βλάσσης, Παούρης, Φαρμάκης (55΄ Ζούκας), Ντούπης (71 Τζαφέρος), Μαρτέκας, Χαλιβελάκης (71’ Λαγός), Λίτσας