Home Σπορ Νίκες για Άρη και Αναγέννηση (video)
Νίκες για Άρη και Αναγέννηση (video)

Νίκες για Άρη και Αναγέννηση (video)

0
0

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρέωσεις τους Άρης Πετρ. και Αναγέννηση Πετρ.  Ο πρώτος επικράτησε δύσκολα της Διάνα με 1-0 και η δεύτερη πήρε μεγάλο διπλό στο Καλαμάκι.  Ο Αίμος έμεινε για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη με το 0-0 στη Λυκόβρυση. Ο Κεραυνός δεν άντεξε και ηττήθηκε με 2-4 από τον Αστέρα Εξ. Τέλος η Ειρήνη Πετρ. υπέστη νέα συντριβή με 0-5 από τον Αστέρα Χαϊδ.

 

Άρης Πετρ.: Δύσκολη νίκη, 1-0 τη Διάνα (video)

Δύσκολα έβαλε η Διάνα στον Άρη Πετρ., ο οποίος κατάφερε να την κερδίσει με 1-0 και να παραμείνει πρώτος. Μετά από 12 αγώνες έχει 27 βαθμούς (8-3-1, 26-10). Οι παίκτες του Γκλεγκλέ φάνηκαν επηρεασμένοι στην αρχή του παιχνιδιού από την πρώτη τους ήττα στο Χαϊδάρι. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν το πρώτο μισάωρο οι φιλοξενούμενοι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και προκαλώντας ανησυχία στην εξέδρα.
Οι παροτρύνσεις από τον πάγκο συνέφεραν τους παίκτες του Άρη. Στο 32′ με τον Ζουζούλη απείλησε την εστία της Διάνα, αλλά το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 40′ και πάλι ο Κόρρας είπε όχι στον Κυριαζή. Το αμέσως επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Γκουτζούλα πέρασε άουτ.
Στο 2ο ημίχρονο ο Άρης μπήκε δυνατά και στο 57΄ ο Κυριαζής μεταβίβασε στον νεοεισελθόντα Γαλανόπουλο που από κοντά έκανε το 1-0.
Η Διάνα αντέδρασε και στο 59΄ συρτό σουτ του Αναστασίου απέκρουσε με δυσκολία ο Τζαφάι και στο 84΄ σουτ του Καλλέργη πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Τζαφάι, Λάπα, Βασιλάκος, , Ζουζούλης, Παπαπαναγιώτου , Μακρίδης, Σιδέρης (78′ Ζήκος), Γκουτζούλας, Κατσής (46΄ Γαλανόπουλος) , Κυριαζής (93΄ Παούρης), Τσάτσα (86΄ Τσομπανίδης)

ΔΙΑΝΑ ΗΛ.: Κόρρας, Πανίδης, Λουκάι, Τζιβελέκης, Νικόλι, Καλουδιώτης, Σούλας, Αναστασίου (80΄ Μπαλαφούτης Χ.), Καλλέργης, Παριανός (80΄ Μπαλαφούτης Α.), Νυζαβίδας.

 

Αναγέννηση Πετρ.: Μεγάλο διπλό, 1-0 το Καλαμάκι

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του ουραγού της βαθμολογίας Καλαμακίου πέτυχε η Αναγέννηση Πετρούπολης και συνεχίζει την ανοδική πορεία της (11η θέση, 13 β., 3-4-4, 15-22).
Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην Αναγέννηση σημείωσε στο 36′ ο Παπαδημητράκης, ενώ το Καλαμάκι ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίχτες αφού στο 89′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μανωλάς.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Σκούρας, Κοτόπουλος, Πλακοπίτας, Μανωλάς, Καφετζής, Μπαφίλιος, Αθανασίου, Ιωακειμίδης, Μουμπάνγκα (88′ Ζαβιτσάνος), Αούφ (88′ Τασιούλης), Χρυσολωράς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Πλάκα, Χριστοδουλάκης, Τσαγρής, Μυτιληναίος, Παπαδημητράκης, Παπαδόπουλος, Γκελμπέσης (90′ Βασιλειάδης), Ορφανάκος, Δαγκλής (80′ Σχίζας), Αλεξίου, Τσέλιος.

Κεραυνός Πετρ.: Κατέρρευσε στο Β’, 2-4 από Αστέρα Εξ.

Λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός Πετρ. και ηττήθηκε από τον Αστέρα Εξ, με 2-4. Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν δεν μπόρεσαν για πολύ να διατηρήσουν το προβάδισμα, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο παραδόθηκαν στην πίεση των αντιπάλων τους.

Ο Κεραυνός άνοιξε το σκορ στο 9’, όταν ο Καραγκούνης στην προσπάθεια του να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας αυτογκόλ. Στο 27’ ο Πυλαρινός έφερε το ματς στα ίσια, ενώ ο Μότσκα με δύο γκολ στο 45′ και το 55’ έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα με 3-1. Στο 70’ ο Νάτσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και ο Χρας στο 80’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Κεραυνός Πετρ. μετά από 8 αγώνες βρίσκονται στην 9η θέση με 9 βαθμούς (2-3-3, 16-17).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Στ. Λυμπερόπουλος): Γρηγορόπουλος, Λένγκου, Πυλαρινός, Καραγκούνης, Γιούργκεβιτς, Ψύλλιας, Καλόγηρος (55’ Χίνος), Νάτσης, Πυλαρινός (85’ Ντόστι), Μότσκα (58’ Κρόκος), Μάκος (64’ Ζέρβας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αντώνης Ζαφειριάδης): Καβουρίνος, Παληγεώργος (60’ Φανός Χ.), Πανούσης, Φανός Αλ., Καλογερόπουλος, Γκανέτσος, Δουλκέρογλου (77’ Λάππας), Κρομμύδας (52’ Χρας), Κωτσιόπουλος (54’ Χριστόπουλος), Καταγής, Κοτσαμπάς.