Home Σπορ Σούπερ στο Β’ η Κηπούπολη 3-1 την Αλσούπολη
Σούπερ στο Β’ η Κηπούπολη 3-1 την Αλσούπολη

Σούπερ στο Β’ η Κηπούπολη 3-1 την Αλσούπολη

0
0

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν μπροστά οι μηχανές της Κηπούπολης και επικράτησε με 3-1 της Αλσούπολης.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς τις μεγάλες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη ο χορός των τερμάτων άρχισε μόλις στο 48′ με ατομική προσπάθεια του Ζούκα (δύο λεπτά μετά την είσοδό του). Το 2-0 ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με τον Τζαμαλή. Με ατομική ενέργεια πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου. Πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με σουτ στην δεξιά αντίπαλη εστία διπλασίασε τα τέρματα.

Το τρίτο γκολ σημείωσε και πάλι ο Τζαμαλής στο 81′ μετά την ασίστ του Μαρτέκα .

Η Κηπούπολη έχασε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες να διεύρυνει το σκορ με σημαντικότερη αυτή όπου Ζούκας – Μαρτέκας – Τζαμαλής και Χαλιβελάκης συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο γκολκίπερ της Αλσούπολης απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι από τη δική τους πλευρά απείλησαν ελάχιστα στα τελευταία λεπτά λόγω της χαλαρότητας των γηπεδούχων. Στο 86′ ο Νταβούλ μείωσε σε 3-1.

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Γκάτσης, Βλαχόπουλος (71’ Χαλιβελάκης), Λίτσας, Αναγνώστου, Βλάσσης, Νομικός, Τζαμαλής, Παούρης, Μαρτέκας (84’ Αγγελόπουλος), Κωνσταντινίδης (46’ Ζούκα), Λαγός (71’ Βαφειάδης).

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Μωραϊτης (46’ Παυλίδης), Κιάρρη, Θωμάκος, Παπακουνάδης, Σιάνος, Δρυμωνίτης (77’ Νταβούλ), Καραϊσκος (68’ Ιακωβίδης), Χαλάς, Τσούκας, Γιαννακάκος (55’ Παυλίδης).