Home Σπορ Πρώτος και αήττητος ο Άρης Πετρ., “διπλό” η Αναγέννηση
Πρώτος και αήττητος ο Άρης Πετρ., “διπλό” η Αναγέννηση

Πρώτος και αήττητος ο Άρης Πετρ., “διπλό” η Αναγέννηση

0
0

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους Άρης Πετρούπολης και Αναγέννηση στην αγωνιστική του Σαββατοκύριακου. Ο Αίμος “τσίμπησε” βαθμό στο Π. Φάληρο, ενώ ο Κεραυνός ηττήθηκε στο Ηράκλειο από τον Ερμή. Τέλος δεν αγωνίστηκε η Ειρήνη Πετρ.

 

ΑΣ Άρης Πετρ.: Επαγγελματική νίκη, 2-1 τον ΑΟ Περιστερίου

Το καθήκον του έκανε ο Άρης Πετρούπολης και ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΟ Περιστερίου με 2-1. Η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα, εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μια φορά την έδρα της (4-1-0) και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο, το οποίο την διατηρεί στην κορυφή του ομίλου. Αντίθετα, οι «κοκκινόμαυροι» παρουσίασαν το κακό τους πρόσωπο μακριά από την έδρα τους (2-1-3), αν και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Το Περιστέρι μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα μέσα σε διάστημα επτά λεπτών. Στο 16’ ο Γκουτσούλας με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Άρης πίεσε στην συνέχεια και στο 23’ ο Κυριαζής με γυριστή άπιαστη κεφαλιά πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ (2-0). Στην επανάληψη το Περιστέρι πήρε τα ηνία του αγώνα και είχε λίγες καλές στιγμές (κυρίως με τον Ηλιάδη) για να πετύχει το γκολ της μείωσης και να ξαναμπεί στο ματς. Σε αντίθεση με τον Άρη που έριξε κατακόρυφα την απόδοση του και δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Έτσι, στις καθυστερήσεις η ομάδα του Γιάννη Τάπραντζη μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ηλιάδη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του Τζαφάι.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλ. Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάπα, Γιαννίκος (46’ Γαλανόπουλος), Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος, Κυριαζής (80’ Παούρης), Γκουτσούλας, Σιδέρης (91’ Τσαγκάρης), Θανόπουλος (27’ λ.τρ. Ζούκας), Τσάτσα.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Τάπρατζης): Σκυριώτης, Κορδάς, Μπούζας (58’ Αννιτσάκης), Τασιούδης (46’ Ιατρούδης), Μουτζούρης, Κωνσταντόπουλος, Λέσι (79’ Κουτσούκου), Πλέστης, Κρεμμύδας (46’ Γεωργακοπουλος), Ηλιάδης, Χέλμης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr

 

Αναγέννηση Πετρ.: Στις καθυστερήσεις, 1-0 την Ιεράπολη

Με το “διπλό” δραπέτευσε η Αναγέννηση που από το Αιγάλεω όπου επικράτησε με 1-0 της Ιεράπολης. Το γκολ που έδωσε στην Αναγέννηση το πολύτιμο τρίποντο σημείωσε ο Τσέλιος στις καθυστερήσεις του αγώνα. Έπειτα ακολούθησε η αποβολή του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Ματούδη, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το σκορ.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρεβλάς, Καβαλάρης (90’ Μίσκα), Κορδαλής (56’ Σπάρος), Γιαννούλης, Ράπτης, Λιβέρης, Κιρκίλης (77’ Λιόντος), Πέττας, Λαγκαδίτης, Κατσικογιάννης, Μπατάι (62’ Παπαναστάσης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ματούδης, Χριστοδουλάκης (83’ Σχίζας), Τσαγρής, Μαχαίρας (71’ Μυτιληναίος), Παπαδημητράκης, Αλεξίου, Κουμεντάκος, Ορφανάκος, Αρέφ (73’ Τσέλιος), Γκελμπέσης (84’ Λαμπρόπουλος), Αθανασόπουλος.

 

Αίμος Πετρ.: Τσίμπησε βαθμό στο Π. Φάληρο

Με το βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από το Π. Φάληρο ο Αίμος που ήρθε ισόπαλος 1-1 με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Δάφνη.

Στο 33 ο Φίλιππος Ταλιούρας άνοιξε το σκορ αλλά 14′ αργότερα στο 47′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κοτόφωλο.

Μετά από 9 αγωνιστικές ο Αίμος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς (5-1-3, 11-9), ενώ η Δάφνη Π.Φ. βρίσκεται στην 1η θέση με 23 βαθμούς (7-2-0, 18-4).

ΔΑΦΝΗ Π.Φ. (Γ. ΓΚΟΒΕΡΙΝΟΣ): Καβακλής, Κακάζης, Πάλλας, Σεϊχού, Λυκουρόπουλος, Ποζίδης, Βλαχάκης (46′ Πρασσάς), Γιαννούλης, Ραζάκιας, Κοτόφωλος (61′ Παππάς), Βενάρδος (70′ Βασιλειάδης).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. (Γ. ΧΛΩΡΟΣ): Μπόζιος, Άσφης, Μπασάι, Γιαννούλης, Ρούμπεν, Ταμπάκης, Δαρδαμάνης (67′ Μπαρμπούδης), Δ. Ταλιούρας, Κατσαρής (77′ Λώλος), Φ. Ταλιούρας (85′ Ζούμπος).

 

Κεραυνός: Δεν άντεξε, 1-2 στο Ηράκλειο

Με σκορ 1-2 ηττήθηκε εκτός έδρας ο Κεραυνός Πετρ. από τον Ερμή Ειρήνης – Ηρακλείου και έμεινε και στην τρίτη εκτός έδρας αναμέτρηση χωρίς νίκη.

Για 58′ οι παίκτες του Ζαφειριάδη κρατούσαν το μηδέν στην άμυνα, αλλά στο σημείο αυτό ο Ερμής στο πρόσωπο του Κουνέλη που είχε μπει αλλαγή βρήκε τη λύση και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αναζητούσαν την ισοφάριση να σημειώσουν και δεύτερο γκολ στο 73΄με τον Αθανασίου και στην ουσία “σφράγισαν” τη νίκη. Στο 80΄ο Καταγής με πέναλτι μείωσε σε 2-1, ενώ για το υπόλοιπο του αγώνα ο Ερμής έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με απ’ ευθείας κόκκινη του Εσαμπαλίδη στη φάση του πέναλτι.

Ο Κεραυνός μετά από 7 αγωνιστικές βρίσκεται στην 9η θέση με 8 βαθμούς (2-2-2, 12-11), ενώ ο Ερμής είναι δεύτερος με 17 βαθμούς (5-2-0, 21-5).

ΕΡΜΗΣ ΕΙΡ.-ΗΡ. (Γ. ΚΑΤΣΑΒΟΣ): Γονιδάκης, Αθανασίου, Λασπονίκος, Σφυρής (46′ Κουνέλης), Ακούρος, Κολονιώτης, Κατσαβάς (89′ Καφετζής), Δημητρίου (87′ Μπριλής), Τζούστας(84′ ΚΟσμίδης), Κλεισιάρης, Εσαμπαλίδης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. (Α. ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ): Παπαβασιλείου, Γκανέτσος (61′ Χριστόπουλος), Κοτσαμπάς, Φανός, Καλογερόπουλος, Κρομμύδας (77′ Αποστολίδης), Δουλκέρογλου, Πανούσης (78′ Πασχάλης), Γερολυμάτος, Καταγής, Αρβανιτάκης.