Home Χωρίς κατηγορία ΛΑ.ΣΥ. Αγ. Αναργύρων: Προειδοποίηση αλά Πέτσα, της Α’ βαθμιας Σολικής Επιτροπής στους διευθυντές των σχολείων.
ΛΑ.ΣΥ. Αγ. Αναργύρων: Προειδοποίηση αλά Πέτσα, της Α’ βαθμιας Σολικής Επιτροπής στους διευθυντές των σχολείων.

ΛΑ.ΣΥ. Αγ. Αναργύρων: Προειδοποίηση αλά Πέτσα, της Α’ βαθμιας Σολικής Επιτροπής στους διευθυντές των σχολείων.

0
0

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγ. Αναργύρων – Καματερού επικρίνει την διοίκηση Τσίρμπα για την επιστολή της Α’ βαθμιας σχολικής επιτροπής στους διευθυντές των σχολείων

 

 

Για εναρμόνιση με τις δηλώσεις του αν. υπ. Εσωτερικών Σταύρου Πέτσα ότι ««όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» κατηγορεί, τη δημοτική αρχή Σταύρου Τσίρμπα, η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Αφορμή στάθηκε μία επιστολή του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Ι. Ρέππα με την οποία προειδοποιεί του διευθυντές των σχολείων της πόλης ότι αν παρατηρηθούν υπερβάσεις στα έξοδα των σχολείων (θέρμανση, ρεύμα κ.α.) η διαχείριση των οικονομικών θα τους αφαιρείτε και θα γίνεται από την σχολική επιτροπή και τον πρόεδρό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης έχει ως εξής:

Η δημοτική αρχή Τσίρμπα πρωτοστατεί στην εφαρμογή της …ρήσης Πέτσα «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει».

Έφτασε στα χέρια μας επιστολή του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Γ. Ρέππα με την οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι η δημοτική αρχή Τσίρμπα, μέλους της ΝΔ, έσπευσε να ευθυγραμμιστεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Πέτσα που μας είπε ανερυθρίαστα ότι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει». Με την επιστολή του προς διευθυντές των σχολείων της πόλης ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας (πλέον, είχε εκλεγεί με την παράταξη Σαράντη) και μέλος της ΝΔ νουθετεί τους παραλήπτες της επιστολής για τη σειρά με την οποία πρέπει να πραγματοποιούν τις πληρωμές, με τη δαμόκλειο σπάθη εάν παρατηρηθούν υπερβάσεις η διαχείριση των οικονομικών του σχολείου να περνάει απευθείας στη σχολική επιτροπή και τον πρόεδρο της!   Αντί η δημοτική αρχή να μπει μπροστά και να διεκδικήσει έκτακτη χρηματοδότηση για τις ανάγκες των σχολείων, κουνάει το δάκτυλο στους διευθυντές των σχολείων ζητώντας να συμβιβαστούν με το να ξεπαγιάσουν αυτοί και οι μαθητές τους για να μην «ξεφύγουν» οι λογαριασμοί και μας παρουσιάζει την ενεργειακή φτώχεια ως φυσικό φαινόμενο. Πραγματικά ντροπή! Η δημοτική αρχή Τσίρμπα αποδεικνύει καθημερινά ότι ως το καλό παιδί της κυβέρνησης υλοποιεί κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική και μεταφέρει το λογαριασμό στους δημότες. Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους για να μην πληρώσουμε για μια ακόμα φορά τα σπασμένα της πολιτικής τους. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι δίπλα τους.