Home Σπορ Άρης Πετρ.: Στους “8” του Κυπέλλου, απέκλεισε τους Αμπελόκηπους
Άρης Πετρ.: Στους “8” του Κυπέλλου, απέκλεισε τους Αμπελόκηπους

Άρης Πετρ.: Στους “8” του Κυπέλλου, απέκλεισε τους Αμπελόκηπους

0
0

Στα πέναλτι κρίθηκε ο αγώνας Κυπέλλου Αμπελόκηποι – Άρης Πετρ. με τον δεύτερο να προκρίνεται στους “8” του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Ο αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τον Άρη να συναντάει μεγάλη αντίσταση από τους Αμπελόκηπους. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 27′ με τον Φώτου, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 30′ όταν κέρδισαν πέναλτι. Ο Ζαραβέλης όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Γαλανόπουλου. Ο παίκτης του Άρη πήρε το αίμα του πίσω στο 38′ κάνοντας το 0-1. Στο 44′ οι Αμπελόκηποι είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Κίκη, και τελικά ο ίδιος παίχτης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες. Αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα αρχικά ο Κέσκο των γηπεδούχων στο 57′. Στη συνέχεια ο αποβλήθηκε Ζούκας των φιλοξενούμενων στο 65′. Το ματς πήγε στην παράταση με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 110′ με τον Σιδέρη. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-0 και να παίρνουν την πρόκριση.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ζαραβέλης, Κίτσος, Μυλωνάς, Κλαπής, Κέσκο, Παπαναγιώτου, Ζυγούρης (53′ Μπούσι), Φώτου (77′ Μπαλίλι), Κίκη, Βαραμπούτης (70′ Βιγκάνι), Τριανταφυλλίδης (91′ Μπαμπατσιάς).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Αποστόλου, Ζουζουλής, Γιαννίκος (79′ Λάπα), Βασιλάκος, Παούρης, Γαλανόπουλος, Κατσής (59′ Ζήκος), Γκουτσούλας, Τσαγκάρης (48′ Τσάτσα), Σιδέρης, Ζούκας.