Home Xαϊδάρι Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου: Ζητά την επέκταση λειτουργίας του κλιμακίου ΕΟΔΥ!
Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου: Ζητά την επέκταση λειτουργίας του κλιμακίου ΕΟΔΥ!

Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου: Ζητά την επέκταση λειτουργίας του κλιμακίου ΕΟΔΥ!

0
0

Την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του κλιμακίου του ΕΟΔΥ ζητά η Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές των Σχολείων στη διενέργεια των rapid tests.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου θα παραστεί η Ένωση Γονέων προκειμένου να ζητήσει την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του κλιμακίου του ΕΟΔΥ τις καθημερινές προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές των σχολείων. Καλεί μάλιστα να παρευρεθούν οι Σύλλογοι Γονέων ώστε να ενισχύσουν την παρέμβασή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων έχει ως εξής:

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Χαϊδαρίου, μετά το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με τη διενέργεια ράπιντ τεστ στους μαθητές μετά από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα στην τάξη, και παρεμβάσεις Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων (4ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου), αφού το ωράριο λειτουργίας του κλιμακίου ΕΟΔΥ είναι μέχρι τις 15:00μ.μ. και ουσιαστικά δεν εξυπηρετεί μαθητές και εργαζόμενους γονείς, καλούμε γονείς στην συνάντηση με τον Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών επαναφέροντας τα αιτήματά μας για:

Eπέκταση του ωραρίου λειτουργίας του κλιμακίου του ΕΟΔΥ τις καθημερινές μέρες  κατά τις απογευματινές ώρες λειτουργία του κλιμακίου με διενέργεια τεστ και  τα Σαββατοκύριακα.

Καλούμε σε συμμετοχή τους Συλλόγους Γονέων στην αυριανή παράσταση, 19 Ιανουαρίου, στις 9:00 πμ,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης

18/1/2022