Home Σπορ Ήττα σοκ του Άρη Πετρ. 0-1 από την ΑΕ Χαλανδρίου
Ήττα σοκ του Άρη Πετρ. 0-1 από την ΑΕ Χαλανδρίου

Ήττα σοκ του Άρη Πετρ. 0-1 από την ΑΕ Χαλανδρίου

0
0

Ο Άρης ηττήθηκε με 0-1 από το Χαλάνδρι, αλλά διαμαρτύρεται για γκολ που του ακυρώθηκε στην πρεμιέρα των μπαράζ

Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Άρης Πετρούπολης, που στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου ηττήθηκε εντός έδρας από το Χαλάνδρι με 1-0, φεύγοντας για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα με άδειο το βαθμολογικό σακούλι… Η ομάδα της Πετρούπολης πάντως εξέφρασε πολλά παράπονα για την διαιτησία…

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, έχοντας δοκάρι στο 30′ με τον Μαρίνου. Στο δεύτερο μέρος το Χαλάνδρι ισορρόπησε, με τον Αρη πάντως να σκοράρει στο  60′ με τον Αργυρίου αλλά το γκολ να ακυρώνεται σαν οφσάιντ, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών. Στο 68′ το Χαλάνδρι κέρδισε πέναλτι, με τον Γεωργουδάκη να ευστοχεί και να κάνει το 0-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος. Ο Αρης είχε και δεύτερο δοκάρι στο 85′ σε απευθείας κόρνερ του Μαρίνου.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Ρέτζο, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (70′ Ράπτης), Σούφλας (70′ Λάπα), Σαμαράς (46′ Τσουκαλάς), Μαρίνου, Αργυρίου.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Φουκούλης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Μουρελάτος, Γεωργουδάκης, Κούντου, Καλιαμπάκας (72′ Κατσιούλης Αχ.), Σπανός, Αλεξανδράκης (78′ Φελέκης).