Home Δυτική αθήνα ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

0
0

Καινοτόμο έργο ενεργειακής αναβάθμισης ξεκίνησε στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας με στόχο την ενεργειακή εξοικονόμηση για τα διαμερίσματα τεσσάρων προσφυγικών πολυκατοικιών.

Μηδενική ενεργειακή κατανάλωση σε 72 διαμερίσματα τεσσάρων προσφυγικών πολυκατοικιών θα επιτευχθεί στην Αγία Βαρβάρα με την ολοκλήρωση της Πράσινης Πιλοτικής Γειτονιάς.

Η Πράσινη Πιλοτική Γειτονιά, αποτελεί καινοτόμο και πρωτοποριακό έργο ενεργειακής αναβάθμισης που ξεκίνησε στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας!

Με την συμμετοχή πολλών ενδιαφερομένων κατοίκων και την παρουσία του Δημάρχου, Λάμπρου Μίχου, των εκπροσώπων των φορέων υλοποίησης του πιλοτικού έργου «Πράσινη Γειτονιά», πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση στις πολυκατοικίες στις οποίες υλοποιείται το καινοτόμο, πιλοτικό έργο «Πράσινη Γειτονιά».

Ο Δήμαρχος – ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία  της συνάντησης – ανέπτυξε τις παραμέτρους του έργου και επισήμανε την ανάγκη για την συμμετοχή και συμβολή των κατοίκων στην εκτέλεση, περιφρούρηση και συντήρηση του έργου.

Μετά τον Δήμαρχο, η κ. Κατερίνα Σφακιανάκη (υπεύθυνη του προγράμματος από το ΚΑΠΕ), η διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κ. Κωνσταντίνα Σέργη και ο Ανάδοχος εργολάβος, έδωσαν όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις και απάντησαν στις ερωτήσεις των κατοίκων.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά με τους κατοίκους και περιοίκους οι οποίοι του εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την έναρξη του έργου, το οποίο καθυστέρησε μία 10ετία.