Home Δυτική αθήνα ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 44ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 44ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 44ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

0
0

Χειροπέδες σε 44χρονη γυναίκα, που προσποιούνταν πως ήταν κοινωνική λειτουργός για να αποσπάσει χρήματα από πολίτες πέρασαν άνδρες της ΔΙΑΣ στην Αγία Βαρβάρα.

 

 

Στην σύλληψη μιας 44χρονης γυναίκας προχώρησαν οι αρχές το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης (20/05) στην Αγία Βαρβάρα για απάτη και αντιποίηση δημοτικής υπηρεσίας.

 

Πιο συγκεκριμένα η κατηγορούμενη προσποιούμενη την κοινωνική λειτουργό δήμου, μετέβη σε οικία γυναίκας και της ζήτησε χρηματικό ποσό, προκειμένου να δρομολογήσει τις διαδικασίες παροχής οικονομικού βοηθήματος από τον Δήμο.

Το υποψήφιο θύμα αντιλήφθηκε την απάτη και κάλεσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν την 44χρονη, την οποία οδήγησαν στο Τ.Α. Αγίας Βαρβάρας. Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε φωτοαντίγραφο καταστατικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου.

Μετά από έρευνα προέκυψε ότι η κατηγορούμενη από τον Απρίλιο με τη βοήθεια συνεργού της που τη μετέφερε με όχημα και με πρόσχημα τη χρηματική αρωγή για «φιλανθρωπικούς» σκοπούς, αποσπούσε χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες.

Ακόμη εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης, με την κατηγορούμενη να υποδύεται τη Δημοτική αστυνομικό και να αποσπά από γυναίκα 150 ευρώ για «φιλανθρωπικό» σκοπό.

Σημειώνεται πως η 44χρονη έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα ενώ συλληφθείσα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.