Home Πετρούπολη ΑΔΕΚ: ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ
ΑΔΕΚ: ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

ΑΔΕΚ: ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

0
0

Με προσωπικό άρθρο στην ιστοσελίδα της ΑΔΕΚ ο υποψήφιος δήμαρχος Στέφανος Βλάχος τοποθετείτε εκ νέου για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη υπό τη δημοτική αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, επισημαίνοντας πως βυθίζεται στην ανυπαρξία.

 

Αναλυτικά αναφέρει:

«Για σχεδόν εννέα χρόνια, η Πετρούπολη βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην παρακμή. Ο Δήμος έχει γίνει ένα κομματικό φέουδο ημετέρων.
Η πόλη δεν είναι καθαρή, οι κάδοι δεν πλένονται, το πράσινο βρίσκεται σε εγκατάλειψη.
Ο Δήμαρχος άφαντος, εμφανίζεται μόνο στις εκλογές για να μας πει ότι είναι κοντά στο λαό. Πόσο κοντά είναι όμως όταν όλες οι κοινωνικές δομές βυθίζονται στην ανυπαρξία;
Η βοήθεια στο σπίτι υπολειτουργεί (δεν την ήθελαν ποτέ, η Διοίκηση Στέφανου Βλάχου την ίδρυσε).
Τα Δημοτικά Ιατρεία έκλεισαν ολοσχερώς.
Το κοινωνικό παντοπωλείο (που κι αυτό η διοίκηση Στέφανου Βλάχου ίδρυσε) το έκλεισαν για να το ξανανοίξουν μετά την κατακραυγή του κόσμου.
Οι παιδικοί σταθμοί λειτουργούν με τα περισσότερα παιδιά της Πετρούπολης έξω από αυτούς, με μειωμένο προσωπικό (και αυτό μη εξειδικευμένο από τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ). Με ένα άτομο παιδαγωγικό προσωπικό αντί για 5 (!) που ορίζει ο κανονισμός. Έτσι εξασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία;
Με την ανικανότητα τους άφησαν την Πετρούπολη εκτός υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής, όταν όλοι οι άλλοι Δήμοι έχουν ενταχθεί.
Όσο για έργα, το απόλυτο μηδέν. Ούτε αυτά που φτιάξαμε δεν συντηρούν. (πλατείες, άλσος, πεζόδρομοι, γήπεδα, κλπ.)
Μιλάνε για φόρους. Εμείς επί 8 χρόνια διατηρήσαμε σταθερά τα δημοτικά τέλη όταν αυτοί τα είχαν πάει στα ύψη.
Η ανεπάρκεια τους όμως, δεν σταματάει εδώ. Με την αδιαφορία τους έχασαν την πρώτη δίκη με τη μονή Λαμίας και τώρα αν χαθεί και το εφετείο, θα δούμε να κόβονται οικόπεδα πάνω από το θέατρο Πέτρας.

Όταν μια διοίκηση είναι επιδημία για τον τόπο, πρέπει να φύγει. Όλοι οι γειτονικοί Δήμοι προοδεύουν, όταν εμείς ολοένα και υποχωρούμε…
Έχουμε γίνει οι φτωχοί συγγενείς του Ιλίου και του Περιστερίου.
Ο Χαρακτηρισμός αυτός δεν μας ταιριάζει. Εμείς είμαστε άνθρωποι της εργασίας. Διαθέτουμε τους εαυτούς μας και δίνουμε έναν άνισο αγώνα απέναντι σε κομματικούς μηχανισμούς.
Όχι άλλη στασιμότητα και μιζέρια! Όχι άλλη χαμένη τετραετία!
Δε μας φοβίζει ο κομματικός στρατός σας που κουβαλήσατε από όλη την Αθήνα…

Α.Δ.Ε.Κ.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ».

  • Τέλος να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 8 μ.μ. ο Στέφανος Βλάχος θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην πλατεία «Ηρώ»!