Home Σπορ Αιγάλεω: Στο τέλος έχασε το τρίποντο, 1-1 με ΑΕΚ Β’
Αιγάλεω: Στο τέλος έχασε το τρίποντο, 1-1 με ΑΕΚ Β’

Αιγάλεω: Στο τέλος έχασε το τρίποντο, 1-1 με ΑΕΚ Β’

0
0

Με 1-1 έληξε η αναμέτρηση στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», μεταξύ της τυπικά γηπεδούχου ΑΕΚ Β’ και του Αιγάλεω με το σκορ να διαμορφώνεται μετά το 87′!

Τα πάντα στον αγώνα που διεξάχθηκε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» κρίθηκαν τα τελευταία λεπτά με την  τυπικά γηπεδούχου ΑΕΚ Β’ να αναδεικνύεται ισόπαλη με 1-1 κόντρα στο Αιγάλεω. Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα, ισοφάρισαν με τον Αμούρ στο 93′ το γκολ του Τριμμάτη (87′).

Οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αφήνοντας χωρίς φάση τους παίκτες της ΑΕΚ. Στο 87′ κατάφεραν να προηγηθούν όταν ο Σταμούλης δεν συννενοήθηκε καλά με τον Γκίνη και το γύρισμα του πρώτου με το κεφάλι ξέφυγε από τον πορτιέρο της ΑΕΚ και ο Τριμμάτης έσπρωξε την μπάλα στα δύχτια!

Οι «γηπεδούχοι» είχαν την απάντηση στο τρίτο  λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αμούρ, που μόλις είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, με αριστερό βολές να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1. Το Αιγάλεω διαμαρτύρεται πάντως για φάουλ που προηγήθηκε στον Παπουτσογιαννόπουλος.

To Αιγάλεω μετά από 11 αγώνες βρίσκεται στην 5η θέση με 21 βαθμούς (6-3-2, 13-6 γκ.)

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης (26′ λ.τ Ραντόνια), Κορνέζος, Αρβανίτης, Σταμούλης, Μπάμπης (89′ Απ. Χριστόπουλος), Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Ευθ. Χριστόπουλος, Τζούντα Γκαρσία (82′ Αμούρ), Ιατρούδης.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπουτσιγιαννόπουλος, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Καθάριος (λ.τρ. 58′ Καββαδίας, 83′ Σταματάκης), Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης (71′ Βουκελάτος), Τριμμάτης.