Home Αιγάλεω ΑΙΓΑΛΕΩ: ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

0
0

Στα χέρια πιάστηκαν 16χρονος μαθητής και ο διευθυντής, που προσπάθησε να σπάσει την κατάληψη του σχολείου

 

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ενός 16χρονου μαθητή και του διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου στο Αιγάλεω κατέληξε στον τραυματισμό του μαθητή.

 

Πιο συγκεκριμένα ο διευθυντής προσπάθησε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να αποφευχθεί η κατάληψη από τους μαθητές. Ο 16χρονος που συνεπλάκησε με τον διευθυντή προσπάθησε να ρίξει γροθιά αλλά το χέρι του κατέληξε σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστούν ράμματα.

Όπως περιγράφουν οι μαθητές του σχολείου, ο διευθυντής του σχολείου ήθελε να κλειδώσει την πόρτα, ο μαθητής προσπάθησε να μπλοκάρει την πόρτα με ένα κάδο απορριμμάτων, ο δειυεθυντής τον απομάκρυνε και ο 16χρονος πήρε το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή για να τον αναγκάσει να απομακρυνθεί από την είσοδο. Ο εκπαιδευτικός αντέδρασε και όπως υποστηρίζουν τα παιδιά που ήταν μπροστά, έκανε κεφαλοκλείδωμα στον μαθητή, για να πάρει πίσω το κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβούλιο των καθηγητών είχε αποφασίσει την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος του 16χρονου λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς. Ο μαθητής που έμαθε την απόφαση προσπάθησε με τους φίλους του να κάνει κατάληψη στο σχολείο προκειμένου να αντισταθεί στην απόφαση.  Τα πράγματα όμως ξέφυγαν, με αποτέλεσμα τόσο ο διευθυντής όσο και ο μαθητής να καταλήξουν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, παρόμοιο περιστατικό είχε αναστατώσει τη τη σχολική κοινότητα όταν καθηγητής έκανε παρατήρηση σε μαθήτρια. Συμμαθητές της αντέδρασαν και πολύ γρήγορα σε διάδρομο του ΕΠΑΛ πιάστηκαν στα χέρια μαθητές και καθηγητές, σε μια συμπλοκή γεμάτη ύβρεις, χτυπήματα και εικόνες ντροπής.