Home Δυτική αθήνα ΑΙΓΑΛΕΩ: 55ΧΡΟΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ
ΑΙΓΑΛΕΩ: 55ΧΡΟΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ

ΑΙΓΑΛΕΩ: 55ΧΡΟΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ

0
0

Γυναίκα 55 χρονών βρέθηκε μαχαιρωμένη και αναζητείται ο 20χρονος γιος της ως πιθανός δράστης του εγκλήματος

Σοκ στο Αιγάλεω. Γυναίκα, ηλικίας 55 ετών, βρέθηκε κατακρεουργημένη, σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βεροίας. Το θύμα βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για οικογενειακό δράμα, καθώς οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον 20χρονο γιο της ως βασικό ύποπτο, μετά και από τις καταγγελίες του δεύτερου γιου της που ήταν παρών.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα εκρέουν από το αστυνομία, ο 20χρονος γιος του θύματος είναι εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε πηδώντας από το παράθυρο της ισόγειας κατοικίας.

«Ο αδελφός μου σκότωσε τη μητέρα μου» είπε ο μικρότερος γιος της 55χρονηςστους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή και η αστυνομία αναζητά το κίνητρο του δράστη και όλα συγκλίνουν στο ότι ο δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς πρόσφατα ήταν έγκλειστος σε ίδρυμα.

Από μαρτυρίες των γειτόνων γίνεται γνωστό ότι οι τσακωμοί μεταξύ της 55χρονης και του δράστη ήταν συχνοί στο παρελθόν. Η άτυχη γυναίκα είχε ακόμη τέσσερα παιδιά και προσπαθούσε μόνη της να τα συντηρήσει καθώς ο πατέρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, δεν βρίσκεται στη ζωή.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο δράστης πιθανόν να βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας καθώς αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για σύλληψη νεαρού ξυπόλητου άνδρα έξω από φούρνο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την κατοικία της 55χρονης.