Home Ίλιον ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΗ: ΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΗ: ΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΗ: ΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

0
0

Εικόνες εγκατάλειψης παρουσιάζει το Κτήμα του Δήμου Ιλίου στον Πύργο Βασιλίσσης που βρίσκεται στην είσοδο του Πάρκου Τρίτση.

 

Η Αλληλέγγυα Πόλη καταγγέλλει τη δημοτική αρχή του Ιλίου ότι έχει ξεχάσει τον συγκεκριμένο χώρο, που πλέον αποτελεί δυσφήμηση όχι μόνο για το Πάρκο Τρίτση αλλά και για τον ίδιο το δήμο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ο χώρος που βρίσκεται στην είσοδο του Πάρκου Τρίτση έχει αφεθεί στην τύχη του, ενώ προεκλογικά ο κ. Ζενέτος υποσχόταν ότι θα είχε κούκλα το  «Πάρκο Τρίτση» μέσα σε ένα μήνα εάν του έδιναν τη διαχείριση.

 

 

 Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΠΟΛΗΣ

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες εγκατάλειψης που συναντούν καθημερινά οι δημότες του Ιλίου στην περιοχή που βρίσκεται πλησίον των εργατικών κατοικιών επί της Δημοκρατίας, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως «Κτήμα Δήμου Ιλίου».

Ο χώρος είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία υποδομή στο σημείο και όλα δείχνουν να έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Ταυτόχρονα αυτή η εικόνα αποτελεί μία ακόμη δυσφήμηση για το πολύπαθο Πάρκο Τρίτση, καθώς βρίσκεται στην είσοδο του τελευταίου.

Όταν κάποιος επισκέπτεται το Πάρκο Τρίτση και παρατηρεί αυτές τις άθλιες εικόνες στο Κτήμα Δήμου Ιλίου, αυτού του «κοινόχρηστου χώρου» του Δήμου μας, όπως χαρακτηριστικά γράφουν οι πινακίδες, σίγουρα δεν θα αποκομίζει και την καλύτερη εικόνα για τον Δήμο μας.

 

Αναρωτιέται κανείς, δεν προβληματίζεται καθόλου η δημοτική αρχή από το γεγονός ότι στον χώρο δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί ούτε ένα φως; Αντιλαμβάνεται τι προβλήματα και κίνδυνοι μπορούν να προκύψουν σε έναν χώρο που είναι στην κυριολεξία πνιγμένος στο σκοτάδι; Πόσο μάλλον τώρα τον χειμώνα που νυχτώνει από πολύ νωρίς.

Αναρωτιέται κανείς, δεν ενδιαφέρεται καθόλου η διοίκηση του δήμου να φτιάξει αυτόν τον χώρο ώστε να είναι προσβάσιμος και επισκέψιμος από τους δημότες του Ιλίου και όποιον άλλο πολίτη θέλει, ειδικά τώρα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που οι κάτοικοι της περιοχής επιθυμούν διακαώς να βγουν για περπάτημα σε έναν περιποιημένο και προσεγμένο χώρο; Δεν τον ενδιαφέρουν τον κ. Ζενέτο όλα αυτά;

 

Μήπως τελικά ξαναβλέπουμε για μία ακόμη φορά το χιλιοπαιγμένο έργο από τη σημερινή διοίκηση στο Ίλιον, όπου συγκεκριμένες περιοχές του δήμου υπερπροστατεύονται ενώ άλλες περιμένουν και περιμένουν, λες και είναι ξεχασμένες από τον Θεό, έστω για μία ελάχιστη παρέμβαση από τον Δήμο;

Σε κάθε περίπτωση αντικρίζοντας κανείς τις εικόνες από το εγκαταλειμμένο και αφημένο στην τύχη του «Κτήμα Δήμου Ιλίου», θυμάται τα λόγια του κ. Ζενέτου που έλεγε και υποσχόταν προεκλογικά πως αν του δώσουν το Πάρκο Τρίτση θα το κάνει «κούκλα» μέσα σε ένα μήνα.

Αν έτσι φαντάζεστε ότι φτιάχνονται και περιποιούνται τους κοινόχρηστους χώρους, τις πλατείες και τα πάρκα σε έναν δήμο, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε κ. Ζενέτο. Να μας λείπει.