Home Δυτική αθήνα ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ ΖΗΤΑ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ ΖΗΤΑ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ ΖΗΤΑ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

0
0

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης ζητούν να συγκληθεί το ΔΣ μετά από 8 μήνες από την τελευταία του συνεδρίαση.

Την προκλητική στάση της διοίκησης της Περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση δια μέσου των μελών της στο ΔΣ του ΕΔΣΝΑ, όπου παρακάμπτουν συστηματικά τις διαδικασίες λειτουργίας ώστε να εφαρμόζουν ανεμπόδιστα την πολιτική τους.

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ Βασίλη Κόκκαλη ζητούν την άμεση σύγκληση του ΔΣ ώστε να ενημερωθούν περί των εξελίξεων για τη διαχείριση των απορριμμάτων και το νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:   

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 12 Φλεβάρη ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε για την εκ νέου σύγκληση του σώματος, εντός ενός μήνα από τότε, για να συζητηθούν οι εξελίξεις σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων. Μάλιστα η προαναφερόμενη δέσμευση του Προέδρου αποτέλεσε τη βάση της απόφασης της πλειοψηφίας έναντι της πρότασης μας να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στις 12 Φλεβάρη. Σήμερα, 8 μήνες μετά από τη δέσμευση… του πρόεδρου, το διοικητικό συμβούλιο δεν έχει συνεδριάσει ακόμα! Την ίδια στιγμή από την ιστοσελίδα του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., γιατί η διοίκηση δεν έχει μπει στον κόπο να μας αποστέλλει τις εισηγήσεις, μαθαίνουμε ότι θα συζητηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή η 3η αναθεώρηση του ΠΕ.Σ.Δ.Α. Αττικής.

Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη και προκλητική! Το θράσος της  διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. δεν έχει όριο. Παρακάμπτουν συστηματικά κάθε διαδικασία λειτουργίας προκειμένου να εφαρμοστεί απρόσκοπτα η πολιτική τους. Αγνοούν ακόμα και την απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., που ο ίδιος ο πρόεδρός του εισηγήθηκε, από ότι φαίνεται σήμερα εντελώς προσχηματικά. Έχουμε φτάσει στο σημείο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου να πληροφορούνται τις εξελίξεις από δημοσιεύματα.

Με την παρούσα επιστολή απαιτούμε για μια ακόμα φορά να συγκληθεί άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. με θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στη διαχείριση των απορριμμάτων και το νέο ΠΕ.Σ.Δ.Α. Κάθε μέλος του Δ.Σ. οφείλει να τοποθετηθεί για το θέμα.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ

Αυγερινού Αφροδίτη

Μπενετάτος Στέλιος

Σίμος Βαγγέλης

Σκολαρίκος Θοδωρής Χαμαλίδης Θοδωρής