Home Σπορ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. : ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ 2-1 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. : ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ 2-1 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. : ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ 2-1 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

0
0

Απίστευτη και όπως αληθινή η ανατροπή που έκανε η Αναγέννηση Πετρ. και πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Γλυφάδας.

 

 

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο παρά την υπεροχή η Αναγέννηση δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, χάρη στις βιαστικές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι με ατομική προσπάθεια του Χρυσικού (46’) αιφνιδίασαν την Αναγέννηση και προηγήθηκαν στο σκορ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο 64’ λίγο έλειψε ο ίδιος παίκτης να το επαναλάβει, αλλά αυτή τη φορά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 78’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χρυσικού στο 78′ με 2η κίτρινη, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να γίνουν ακόμη πιο πιεστικοί και να έχουν στο 85’ δοκάρι με τον Κώτσια. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Αστέρας θα πάρει τη νίκη, ο Τσιανός στο 94’ με σουτ ισοφάρισε, ενώ στο 96’ ο Κώτσιας με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής έφερε τα πάνω κάτω και χάρισε το τρίτο τρίποντο στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Χρυσικού στο 78′ με 2η κίτρινη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ματούδης, Ντίνος (46′ Ντατσόπουλος) (70′ Ζουμής), Κώτσιας, Χριστοδουλάκης, Τσόπας, Μαχαίρας, Λιάπης (62′ Σχίζας), Δήμας, Τσιάνος, Διπλάρης, Τσαούσι (46′ Γκελμπέσης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Θυμιανός, Λυμπερίου, Ζαμπαράς, Φαρές, Μαντικόπουλος, Μπρίνιας, Πάσσαρης (75′ Παντελιάς) (82′ Μπατζάκου), Μακρής, Μέρμηγκας (58′ Καραβίδας), Χρυσικός, Πασπαλάκης.