Home Σπορ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.: ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ 1-6 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑ ΚΥΨΕΛΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.: ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ 1-6 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.: ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ 1-6 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

0
0

Με το βαρύ 1-6 ηττήθηκε η Αναγέννηση Πετρούπολης εκτός έδρας από τον Άτλα Κυψέλης.

 

Τη χειρότερη εμφάνισή της στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε η Αναγέννηση Πετρούπολης και υπέστη την πρώτη ήττα της. Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά επέβαλαν το ρυθμό τους μην αφήνοντας στους αντιπάλους τους κανένα περιθώριο να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους.

Στο 14’ άνοιξε ο χορός των γκολ με κεφαλιά του Σινομάτι. Έξι λεπτά αργότερα στο 20’ ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύθηκε λάθος απόκρουση του Τσόπα και με σουτ σημείωσε το 2-0.

Το 3-0 σημείωσε στο 38’ ο Καβαλίερης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 39’ η Αναγέννηση μείωσε σε 3-1 με σουτ του Δίπλαρη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στην αρχή της επανάληψης να πιέσουν, αλλά ο Σινομάτι μετά από βαθιά μπαλιά πρόλαβε αμυντικούς και τερματοφύλακα και με κεφαλιά πέτυχε το 4-1 με χατ τρικ, σκορπίζοντας κάθε ελπίδα τους.

Στο 65’ ο Μπούσιος με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα της Αναγέννησης, σημειώνοντας το 6-1. Στο 72’ ο  ίδιος παίκτης έκλεισε το σκορ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση.

Μετά τη θριαμβευτική νίκη του ο Ατλας μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με τα Πατήσια με 12 βαθμούς (4-0-0, 16-2 γκ.), ενώ η Αναγέννηση Πετρ. έμεινε στους 9 βαθμούς (3-0-1, 10-8 γκ.).

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Λάτσης, Νάσι, Παλαμάρας, Χρυσοχοΐδης, Λέσι (69’ Νάσι), Καβαλιέρης, Ζίκα (76’ Θεόδοτος), Σινομάτι (69’ Καραχάλιος), Μπάρε (56’ Τελάι), Μπούσιος (76’ Βάσσος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.: Δανέζης, Μαρκοτσάι, Αναγνωστόπουλος, Χριστοδουλάκης, Τσόπας, Μαχαίρας, Λιάπης, Δήμας, Τσαούσι, Δίπλαρης, Κώτσιας