Home Σπορ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 4-2 ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΡ.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 4-2 ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΡ.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 4-2 ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΡ.

0
0

Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΛΕΠΤΟ

Την τέταρτη σερί νίκη της σημείωσε η Κηπούπολη που επικράτησε με 4-2 του Φοίνικα Περ. στο τοπικό ντέρμπι του ομίλου.

Σε ένα χορταστικό από θέαμα και γκολ αγώνα οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν να χάνουν, είχαν σαφώς καλύτερη εικόνα και περισσότερες ευκαιρίες. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο η Κηπούπολη μονοπώλησε το ενδιαφέρον έχοντας δύο κλασικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Στο 40’ ο Ντούπης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ από τη μικρή περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και έκανε την ανατροπή στο 75’ με 1-2 με γκολ του Ραυτόπουλου (62’) και του Λιαγκόζη.
Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 78’ με τον Ζούκα έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Αργυρόπουλος έκανε τρομερή απόκρουση στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και μετά κόρνερ.
Στο 80’ ο Παούρης ισοφάρισε σε 2-2 και στη συνέχεια με τον Ζούκα στο 88’ και τον Τζαμαλή στο 89’ που εκμεταλλεύθηκαν την αμυντική ολιγωρία της άμυνας του Φοίνικα χάρισαν στην ομάδα τους μια μεγάλη νίκη!

Η Κηπούπολη μετά από 12 αγώνες βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς (9-0-3, 30-20 γκ.), ενώ ο Φοίνικας Περ. είναι στην 10η θέση με 17 βαθμούς (4-5-3, 15-12 γκ.)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κούμης, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουλος, Αναγνώστου, Βλάσσης, Παούρης, Φαρμάκης (62΄Τζαμαλής), Ντούπης (74΄Τζαφέρος), Μαρτέκας, Ζούκας, Λίτσας (73’ Χαλιβελάκης)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: Αργυρόπουλος, Ρώιμπας, Καμαρέτσος, Μακρής, Λιαγκόζης Θ., Λάσκαρης, Διονάτος, Κούτρης, Λάσκαρης, Διονάτος, Κούτρης, Σταμάτης (55’ Λιαγκόζης Γ.), Ν’Ντιαγέ, Ραυτόπουλος.