Home Δυτική αθήνα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

0
0

ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Τρεις απώλειες με το καλημέρα μέτρησε η παράταξη του πρώην δημάρχου Νίκου Σαράντη στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Ζήσης Πότσης, η Άννα Καπνιά – Μπούνα και ο Παναγιώτης Σταφυλάς δήλωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους στη συνεδρίαση της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, που αφορούσε την εκλογή του προεδρείου και των μελών των Επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Με εισήγηση του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρου Τσίρμπα, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Τάσος Αθανασόπουλος από τον συνδυασμό του Δημάρχου «Καθαρή Πρόταση». Αντιπρόεδρος εξελέγη η Αγγελική Φραγκοπούλου από τον συνδυασμό του π. Δημάρχου Νίκου Σαράντη «Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό, Πόλη Αλληλεγγύης & Δημιουργίας» και Γραμματέας εξελέγη ο Σωτήρης Γιαννίρης από τον συνδυασμό του Σωτήρη Καμαρινόπουλου «Πόλη του Αύριο».

Μετά την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος, κάλεσε το Συμβούλιο να προβεί, στην ειδική αυτή συνεδρίαση, στην εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την πρώτη θητεία της τρέχουσας Δημοτικής περιόδου.