Home Σπορ ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ, 55-42 ΤΗΝ ΕΦΟΑ [VIDEO]
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ, 55-42 ΤΗΝ ΕΦΟΑ [VIDEO]

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ, 55-42 ΤΗΝ ΕΦΟΑ [VIDEO]

0
0

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΗς ΕΦΟΑ

 

Τα εύκολα – δύσκολα έκανε ο Άρης Πετρ. κόντρα στην ΕΦΟΑ επικρατώντας με 55-42 και πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν οι γηπεδούχοι να πάρουν μία διαφορά ασφαλείας η οποία τους χάρισε τη νίκη σε μία μέτρια βραδιά όπου εμφανίστηκαν ιδιαίτερα άστοχοι και χωρίς αυτοσυγκέντρωση. Η ΕΦΟΑ έδειξε να βγάζει περισσότερη ενέργεια και μετά τα πρώτα λεπτά πήρε προβάδισμα ακόμη και οκτώ πόντων.

Ο Άρης αντιστάθηκε κυρίως με τον Τασούλα που φόρτωσε με 16 πόντους το αντίπαλο καλάθι και με τρίποντο του Καρτσωνάκη (το πρώτο του Άρη μετά από σχεδόν 20’),  έκλεισε το ημίχρονο με το σκορ 26-25 υπέρ του. Στο τρίτη περίοδο με τον Βενιτουράκη να παίζει εκπληκτική άμυνα και να τον ακολουθούν και οι υπόλοιποι κατάφεραν να κρατήσουν στους έξι πόντους την αντίπαλη επίθεση και με ένα σερί 9-0 προηγήθηκαν με 42-31. Στην τέταρτη περίοδο Βενιτουράκης και Φάσουρας διατήρησαν τη διαφορά του Άρη σε διψήφιο αριθμό και έφτασαν στη νίκη.

Ο Άρης μετά από δύο αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς (2-0, 128-96) και ισοβαθμεί, με Σπόρτιγκ, ΜΕΝ Ιλίου και Αναγέννηση Πετρ.

 

ΑΡΗΣ (ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ- ΓΡΑΒΑΛΟΣ): Ελευθερίου, Βενιτουράκης 13(2), Γιαννακόπουλος 2, Τρίγκας, Σταύρος 3, Βεντούρης 3(1), Τασούλας 20, Φάσουρας 5, Ζήκας 4, Γλυκός, Κατσοχειράκης,  Καρτσωνάκης 5(1).

 

ΕΦΟΑ (ΚΟΣΜΙΔΗΣ-ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ): Τσουβελεκάκης 2, Χασαπόπουλος, Φουστέλης, Καραμποίκης 3(1), Ασημάκης  7(2), Μερκούρης 5(1), Θωμόπουλος 5, Καλαποθαράκος 6(1), Εμπίογλου 6 Γεωργακόπουλος, Θεοδωρόπουλος 6, Φουρλάρης 2.