Home Σπορ ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ, Ο-3 ΑΠΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ, Ο-3 ΑΠΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ, Ο-3 ΑΠΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

0
0

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΑΟ Ιλίου, υποχρεώθηκε σε ήττα εκτός έδρας από το Χαλάνδρι με 0-3.

 

 

Οι γηπεδούχοι αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να πάρουν μία πιο ευρεία νίκη σε έναν αγώνα που και οι φιλοξενούμενοι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο γκολ.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΑΟ Ιλίου ξεκίνησε δυνατά το ματς και απείλησε  με δύο σουτ του Ράπτη στο 6’ και του Δαμασκηνού στο15’.

Το Χαλάνδρι όμως απάντησε με γκολ στο 18’. Μετά από ελεύθερο του Κυπραίου και λάθος γύρισμα με το κεφάλι του Λάχα ο Κατσιούλης έκλεψε τη μπάλα και με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σκυριανό ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι επέβαλαν το ρυθμό τους. Στο 36’ ο Φλέγκας έβγαλε πλάγια τον Σιδέρη, ο οποίος έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Κατσιούλης απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Ιλίου πίεσε για να μειώσει το σκορ, χωρίς όμως επιτυχία, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με πιο κλασικές ευκαιρίες.

Στο 54’ ο Νάτσης πάσαρε στη μικρή περιοχή για τον Δαμασκηνό, αλλά ο Κυπραίος βγήκε έγκαιρα και μάζεψε την μπάλα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (55’) ο  Φλέγκας σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο Σκυριανός κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα.

Στο 57’ ο Σιδέρης πάσαρε μέσα στην περιοχή στον Μητσόπουλο κι αυτός με τάκουνακι έδωσε την μπάλα στον Φλέγκα  που σούταρε όμως άουτ.

Στο 66’ πλασέ του Νάτση από πλάγια θέση δεν ανησύχησε τον Κυπραίο.

Στο 77’ το Χαλάνδρι ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Φλέγκα μέσα στην περιοχή από τον Σουλοβάρι, αλλά ο διαιτήτης δεν το καταλόγισε.

Στο 85’ οι γηπεδούχοι έφτασαν για μία ακόμη φορά κοντά στο τρίτο γκολ, με τον Κατσιούλη να βγάζει σε θέση βολής τον Φωτούχο, αλλά αυτός καθυστέρησε να πλασάρει και έχασε την ευκαιρία.

Νέα ευκαιρία στο 86’ με τον Κατσιούλη να δίνει ασίστ μέσα στην περιοχή στον Φλέγκα, ο οποίος πάνω στην κίνηση σούταρε άουτ. Τελικά το 3-0 ήρθε στις καθυστερήσεις με σουτ του Φωτούχου μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Λάμπρου.

Το Χαλάνδρι μετά το τρίποντο επί του ΑΟ Ιλίου έφτασε τους 7 βαθμούς (2-1-1, 5-4 γκ.) και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο ΑΟ ιλίου έμεινε στους 4 βαθμούς (1-1-2, 5-7 γκ.)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κυπραίος, Φουκούλης, Λάμπρου, Ντζαβίδας, Γαλανόπουλος, Μητσόπουλος, Φελέκης (73’ Φωτούχος), Μπουραζάς, Φλέγκας (87’ Κανελλόπουλος), Κατσιούλης, Σιδέρης (73’ Παπαμανώλης),

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Καρδάσης (79’ Πετρόπουλος), Καράμπελας (71’ Ευαγγέλου), Δαούτης, Λάχας, Τζανετόπουλος (79’ Σουλοβάρι), Νάτσης (66’ Πυλαρινός), Σκαμάνης (71’ Σπαρτάλης), Δαμασκηνός, Αχαλίου, Ραπτης