Home Πετρούπολη ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟ 2002
ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟ 2002

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟ 2002

0
0

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2002 ΕΩΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πετρούπολης γνωστοποιεί τις ημερομηνίες κατάθεσης του Δελτίου Απογραφής των Στρατεύσιμων που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (γεννηθέντες το 2002).

Αναλυτικά αναφέρει: “Σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 2002 (κλάση 2023) υποχρεούνται να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής κατά το χρονικό διάστημα από τις 2 Ιανουαρίου 2020 έως 1 Απριλίου 2020.

Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει, είτε στην έδρα της Στρατολογικής Υπηρεσίας, είτε σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Οι στρατεύσιμοι, κατά την προσέλευσή τους, πρέπει να γνωρίζουν τα μητρώα αρρένων στα οποία είναι γραμμένοι και να έχουν μαζί τους φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. Επίσης, να γνωρίζουν τον αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθώς και τον αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα Κ.Ε.Π. και στη Στρατολογική υπηρεσία Δυτ. Αττικής (στο τηλ. 2131501774-80)”.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία αυτή είναι υποχρεωτική, αφού σε διαφορετική περίπτωση επιβάλλεται πρόσθετη στρατιωτική θητεία. Πιο συγκεκριμένα, εκτός των προβλεπόμενων ποινικών συνεπειών επιβάλλονται οι παρακάτω πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις:

Eνός μηνός, όσοι υποβάλλουν εκπρόθεσμα το δελτίο απογραφής

Δύο μηνών, όσοι δεν υποβάλλουν δελτίο απογραφής

Τριών μηνών, όσοι αναγράφουν στο δελτίο απογραφής ανακριβή στοιχεία ή καταθέτουν ανακριβή δικαιολογητικά.