Home Σπορ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ, 1-0 ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ, 1-0 ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ, 1-0 ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

0
0

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ Β’.

 

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε με 1-0 των αξιόμαχων Μελισσίων.

 

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να αιφνιδιάζονται καθώς οι παίκτες του Μπουγά ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και θα μπορούσαν προηγηθούν στο 6’, όταν η κεφαλιά του Κουρεμάδα βρήκε το δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Μπαρμπούδης σούταρε άουτ σε κενή εστία.

Το γκολ του Θανόπουλου στο 19’ με εκπληκτική κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Λερούτσος, «έλυσε» τα πόδια των παικτών του Γαζή, που ανέβασαν την απόδοσή τους. Μάλιστα στο 38’ θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Τρακόση που σούταρε όμως άουτ.

 

Στο β’ ημίχρονο ο Άρης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας τρεις σημαντικές ευκαιρίες στο 73′ με κεφαλιά του Τσούκη, και στο 74’ όταν το πλασέ του Νίκολι κατέληξε άουτ. Τέλος στο 84′ το σουτ του Χριστούλη βγήκε άουτ.

Ο Άρης Πετρ. μετά από 4 αγωνιστικές βρίσκεται στη 5η θέση με 7 βαθμούς (2-1-1, 3-2).

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Παχατούρας, Λάπα, Κομής (53′ Νάτσης), Βασιλάκος Β., Τσούκης, Ταχιράι, Νίκολι (80′ Παπαευθυμίου), Χριστούλης, Θανόπουλος (89′ Καραδήμας), Λερούτσος (65′ Κυριαζής), Τρακόσης.

 

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Κουρεμάδας (89′ Μαμφρέδας), Κυριακόπουλος, Πάσσαρης, Καραμπίνης, Αρβανίτης (83′ Μακρυπίδης), Σειτάι (68′ Κωνσταντάκης), Πουλάκης, Μπαρμπούδης (63′ Ζαννίκος), Καλημέρης, Παπαχρήστος.