Home Σπορ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Πιο κοντά στην άνοδο, 2-0 στο Χαλάνδρι.
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Πιο κοντά στην άνοδο, 2-0 στο Χαλάνδρι.

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Πιο κοντά στην άνοδο, 2-0 στο Χαλάνδρι.

0
0

Το πάνω χέρι στην πρόκριση για τα μπαράζ ανόδου πήρε ο Άρης Πετρ. που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Χαλανδρίου και βρίσκεται σε σχέση ισχύος έναντι των υπολοίπων διεκδικητών.

Το πιο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική έκανε ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της ΑΕ Χαλανδρίου. Πλέον με 9 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των αγώνων κατάταξης. Ο προπονητής Γιάννης Σιλεβίστας χτυπάει το καμπανάκι στους παίκτες του λέγοντας ότι μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Γίνεται αντιληπτό όμως ότι με νίκη ο Άρης Πετρ. κόντρα στην Αγία Παρασκευή την επόμενη αγωνιστική θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην άνοδο που τόσο αξίζει φέτος με την συνολική παρουσία του στο πρωτάθλημα.

Στον αγώνα κόντρα στο Χαλάνδρι ο Άρης Πετρούπολης ήταν πιο ώριμος στο παιχνίδι του. Στάθηκε όμως και τυχερός καθώς η είσοδος του Γιώργου Ράπτη στο 46’ αποδείχθηκε καθοριστική. Στο 55′ «σέρβιρε» γκολ στον Αργυρίου που άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 66′ επίσης με εκπληκτική ατομική ενέργεια του Ράπτη σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδειξαν να φοβούνται το λάθος που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο και δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Μετά το 0-2 το Χαλάνδρι ρίσκαρε δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βγαίνουν συνεχώς σε επικίνδυνες κόντρες (69΄ & 78’ Τσουκαλάς) , χωρίς όμως θετική κατάληξη. Και οι γηπεδούχοι όμως στο τέλος με τους Καλιαμπάκα (77’) και Γεωργουδάκη (84’) θα μπορούσαν αν σημειώσουν ένα τέρμα.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Φελέκης, Ντζαβίδας (76′ Φουκούλης), Τζιολας (67′ Νίκολι), Κούντου (90′ Τσιβούλης), Γεωργουδάκης, Καλιαμπάκας, Κατσιούλης Αχ., Μουρελάτος, Αλεξανδράκης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Λάπα, Λεβέντης, Ρέτζο, Μπιμάι (64′ Σούφλας), Τσερκώνης (85′ Κορώνης), Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (85′ Μπριστογιάννης), Καραδήμας (46′ Ράπτης), Μαρίνου (52′ Τσουκαλάς), Αργυρίου.