Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 1-2 ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 1-2 ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 1-2 ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

0
0

Την ήττα από τον Λεβαδειακό με 2-1 υπέστη ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

 

 

Την ήττα από τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς υπέστη ο άνευρος και ακίνδυνος Ατρόμητος  με σκορ 2-1, παραμένοντας έτσι στους 11 βαθμούς.

 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και είχαν δύο καλές στιγμές στο 12’ και στο 16’ με τον Νίκα. Στο 25’ ο ίδιος παίκτης μετά από σέντρα του Τσάπρα, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 42’ με κεφαλιά του Σουάρεθ ο Ατρόμητος αντέδρασε, ενώ στο 48’ ο Ρομπάιγ μετά από πάσα του Κούεν έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-1 και στο 54’ ο Κιάρτανσον δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας από σέντρα του Ντε Μποκ.

Στο 63’ ο Μουτίνιο σημάδεψε από πλάγια θέση το δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη και στο 65’ ο Ρομπάιγ με ένα εκπληκτικό τέρμα ισοφάρισε σε 1-1, χάρη στο άψογο σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 68’ η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το τακουνάκι του Ντε Μποκ, με τον Λεβαδειακό να αντιδρά στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Μουτίνιο στο 74’ σημάδεψε και πάλι το δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά τελικά το 2-1 διαμορφώθηκε στο 79’ από τον Σκβάρκα με τη δεύτερη ασίστ του Τσάπρα.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΒΕΛΙΤΣ): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Μπάχανακ, Βρακάς (90΄ Τζημόπουλος), Μεχία (56΄ Σκβάρκα), Χάμοντ, Μουτίνιο, Πέτρε (56΄ Λούα Λούα), Νίκας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΟΟΥΛΜΑΝ): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (63’ Φριντζόνσον), Γκονθάλεθ, Κουέν (82’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (63’ Τζαβίδας).