Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΣΦΑΙΡΟΣ, 0-1 ΑΠΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΣΦΑΙΡΟΣ, 0-1 ΑΠΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΣΦΑΙΡΟΣ, 0-1 ΑΠΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

0
0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤ΄ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΓΙ ΑΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

 

Για τρίτο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τα δίχτυα ο Ατρόμητος και το πλήρωσε με ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 1-0.

Με γκολ του Σταυρόπουλου στο 76’ ο Πανιώνιος έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί οκτώ αγωνιστικών. Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα με τον Εμμανουηλίδη να κάνει άνω κάτω την άμυνα των Περιστεριωτών. Πριν το γκολ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με σουτ του Κιάκου στο 54’ και κεφαλιά του Σταυρόπουλου μετά από κόρνερ που βρήκε στο δοκάτι και τον Εμμανουηλίδη στην επαναφορά να στέλνει την μπάλα άουτ.  Το γκολ τελικά ήρθε στο 76’ με κεφαλιά του Στυαρόπουλου μετά από απόκρουση με το κεφάλι του Μανούσου σε φάουλ του Κιάκου.

Ο Ατρόμητος έκανε όλες κι όλες τρεις τελικές με τον Ενσικουλού και τον Βέλλιο, κλείστηκε στην άμυνα θέλωντας να πάρει την ισοπαλία, αλλά ούτε αυτό κατάφερε.

Ο Ατρόμητος μετά την ήττα του στη Νέα Σμύρνη βγήκε εκτός εξάδας και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση με 26 βαθμούς (7-5-9, 28-32 γκ.).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΝΙΚΙ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ): Κότνικ, Παπανικολάου, Ρέντζας (87′ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Κόρμπος, Λυμπεράκης (87′ Σαραμαντάς), Κιάκος, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ): Μέγιερι, Γκάλο, Στρούγγης, Καχίλα, Νταλόσα (46′ Κατράνης), Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (58′ Ανδρούτσος), Ενσικουλού (73′ Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος