Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΧΡΩΜΟΣ, 0-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΧΡΩΜΟΣ, 0-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΧΡΩΜΟΣ, 0-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

0
0

ΧΩΡΙΣ ΡΥΘΜΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 0-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 78΄ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

 

Δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΚ και ηττήθηκε με 0-1, μένοντας για τέταρτο αγώνα χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς να σκοράρει.

Η ΑΕΚ μπήξε πιο ορεξάτη στο γήπεδο και μόλις στο 6’ ο Αραούχο στο… δεύτερο ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δοκίμασαν άλλες δύο φορές με τον Σιμάνσκι να σκοράρουν χωρίς όμως επιτυχία. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη και τελευταία καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Γιακουμάκη μετά από σέντρα του Ανδρούτσου στο 54’. Στο 64΄ο Κρίστισιτς κατάφερε να βρει στόχο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σιμάνσκι. Η συνέεια ανήκει στην ΑΕΚ , αφού απείλησε με τον Μπακάκη στο 69’ σκόραρε με τον Λιβάγια στο 88’, αλλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 93’ ο Μέγερι απέκρουσε σουτ του Αλμπάνη. Από το 78’ ο Ατρόμητος  αγωνίζονταν και με 10 παίκτες καθώς ο Γιακουμάκης τραυματίστηκε και με τις τρεις αλλαγές να έχουν γίνει. Στις καθυστερήσεις ο Κρίστισιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα εσκεμμένα για να μην αγωνιστεί στο Κύπελλο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ατρόμητος έμεινε στους 26 βαθμούς (7-5-10, 28-33 γκ.) και βρίσκεται στην 8η θέση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Στρούγγης, Κατράνης, Ανδρούτσος (71′ Βέλλιος), Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς (71′ Ούμπιντες), Νταβιώτης (75′ Ντε Πο), Ενσικουλού, Γιακουμάκης.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι (85′ Σαμπανάτζοβιτς), Λιβάγια (90+1′ Αλμπάνης), Αραούχο (52′ Βέρντε).