Home Σπορ Α1 ΠΟΛΟ: ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 21-9 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Α1 ΠΟΛΟ: ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 21-9 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Α1 ΠΟΛΟ: ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 21-9 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

0
0

Οι Περιστεριώτες έφτασαν εύκολα στη νίκη επιβάλλοντας από την αρχή τον ρυθμό τους.

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από το κολυμβητήριο των Χανίων ο ΓΣ Περιστερίου, που φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τον περσινό εξαιρετικό εαυτό του. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 21-9 του ΝΟ Χανίων και πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα και κοιτάζει ψηλά στον δεύτερο όμιλο. Τα Χανιά από την άλλη έμειναν στους έξι βαθμούς.

Οι Περιστεριώτες, με πλουραλισμό στην επίθεση, κυριάρχησαν απόλυτα από το ξεκίνημα και αύξαναν τη διαφορά μέχρι το φινάλε, μη αφήνοντα περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Η ομάδα της Κρήτης, που αγωνίστηκε χωρίς τον ένα ξένο του, τον Ούγγρο Τοτ και τον βασικό γκολκίπερ του Στράτο Λεβεντάκη (ήταν στη 15άδα, αλλά δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων), υπέστη ήττα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-3, 4-7, 2-4, 2-7.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Μητράκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης 1, Πολύζος, Αγιωργούσης 3, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Παππάς, Αποστολάκης, Μπέτο 2, Μαζοκοπάκης 1, Κουμής, Κανδανολέων, Λεβεντάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 3, Φάρμερ 4, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 2, Μπιτσάκος 3, Καρούντζος 3, Αγόρτσας 2, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος.


ΛΟΥΔΗΣ: «ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας πόλο του Περιστερίου Κώστας Λούδης δήλωσε:

«Περάσαμε από μία έδρα που παραδοσιακά είναι πολύ δύσκολη. Το Περιστέρι δεν έχει κερδίσει ποτέ τα Χανιά εκτός έδρας και υπό αυτήν την έννοια είναι μία σημαντική επιτυχία».

Και συμπλήρωσε: «Κάναμε μία πειστική εμφάνιση και πετύχαμε μία εμφατική νίκη. Είδα αυτά που ήθελα από τα παιδιά, δηλαδή, διάθεση, ενέργεια και να τελειώσουμε σωστά τις κόντρα επιθέσεις. Και γι’ αυτό φτάσαμε σε μία ευρεία νίκη».