Home Σπορ Α.Ο. ΙΑΣΩΝ : ΒΑΪΤΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΣΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ
Α.Ο. ΙΑΣΩΝ : ΒΑΪΤΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΣΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Α.Ο. ΙΑΣΩΝ : ΒΑΪΤΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΣΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

0
0

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΙΑΡΙΣΤΩΝ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΆΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΑΟ Ιάσων το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις εγκαταστάσεις της Ραδιοφωνίας στο Ίλιον.

Καλεσμένοι του συλλόγου ήταν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ο Γιώργος Βαΐτσης και ο Τάκης Φύσσας, όπου ο σύλλογος βράβευσε για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ιλίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλληλέγγυας Πόλης Κώστας Κάβουρας.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε η γυναικεία ομάδα του Συλλόγου για την άνοδό της στη Β’ Εθνική Κατηγορία καθώς τιμητική πλακέτα απένειμε στο ιδιοκτήτη του Αθλητικού Κέντρου Μαρακανά για την 3χρονη συνεργασία του με τον Σύλλογο.

Ο αντιπρόεδρος του Ιάσονα Χρήστος Μπράβος στην ομιλία του επισήμανε πως ο Σύλλογος πλέον έχει ξεφύγει από τα όρια του Αγίου Φανουρίου και πλέον στις τάξεις του φιλοξενεί παιδιά από όλο το Ίλιον. Εξήρε και την προσφορά της γυναικείας ομάδας που πέρυσι κέρδισε την άνοδο στη Β’ Εθνική και πλέον αθλήτριες από όλη τη Δυτική Αθήνα θέλουν να αγωνίζονται με τα χρώματα του Ιάσονα.

Ο Γιώργος Βαϊτσης αλλά και ο Τάκης Φύσσας στους σύντομους χαιρετισμούς τους επικρότησαν τις προσπάθειες της διοίκησης του Νίκου Φούσκα αλλά και το άνοιγμα του συλλόγου στο γυναικείο ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μία επένδυση του μέλλοντος.